Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αποκαλυπτική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου που πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση

Τι είπε η παρουσιάστρια;

6 Νοεμβρίου 2020 10:57
Η αποκαλυπτική ατάκα της Σίσσυς Χρηστίδου που πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ελευθερίας, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν για την εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου το πέρασε στη Θεσσαλονίκη, την πόλη της, παρέα με τις καλές της φίλες.

Στο πλευρό της η παρουσιάστρια είχε τις κολλητές της και τη νονά του γιου της Φίλιππου.

Ένα από τα θέματα συζήτησης της Σίσσυς Χρηστίδου και των κολλητών της ήταν φυσικά να κουτσομπολέψουν όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι. Υπήρξε ένα ακόμα θέμα ή καλύτερα μια ακόμα προσπάθεια των κολλητών της Σίσσυς, να την παρακινήσουν να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ μέσα από ένα story της στο Instagram, οι φίλες της ψάχνουν να της βρουν γαμπρό και η αλήθεια είναι πως έχει περάσει κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνος από την ανακοίνωση του χωρισμού της Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη. Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν ένα ακόμη μυστικό είχε αποκαλύψει μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Δείτε το story από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Οριστικό τέλος για Χρηστίδου - Μαραντίνη - Η κίνηση της Σίσσυς που σήμανε την ολική διαγραφή

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους κάτι το οποίο ξάφνιασε τους πάντες. Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και 13 χρόνια ενώ ο γάμος τους μετρούσε ήδη εννέα έτη, δείτε εδώ τι είπε η παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα επανασύνδεσης.

Δυστυχώς, όμως χώρισαν και η Σίσσυ, αμέσως μετά την ανακοίνωση αυτή, αφαίρεσε από τον λογαριασμό της το wife of… ενώ ο Θοδωρής ακόμη και τώρα έχει στο info του την εξής ατάκα: Redhead’s lover. Μη μας ρωτήσεις ποια κοκκινομάλλα εννοεί.

Σοκ: Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το άγνωστο θέμα με την υγεία της

Με αφορμή ένα βίντεο της στο Youtube, στο οποίο εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά - δείτε την εδώ στα πιο αδύνατά της με καυτό μπικίνι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αποκαλύψει ένα άγνωστο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από μικρή.

"Μπορεί να φάνηκε λίγο απότομο, αλλά δεν ήταν τόσο. Η προσπάθεια για να χάσω κιλά ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Προηγουμένως είχα ήδη ξεκινήσει να γυμνάζομαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που κάναμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί πάνω μου. Και αυτό είναι ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για γυμναστική και ούτε την απολαμβάνουν. Οπότε υπάρχουν διάφορα τρικ και πράγματα που μπορούν να σε πείσουν να κάνεις. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις γυμναστική ακόμη κι αν τη σιχαίνεσαι όπως εγώ.

Ας πούμε, εγώ έχω άλλο ένα θέμα. Ορμονικό. Δεν ιδρώνω, δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες μου, ούτε αν κάτσω κάτω από τον ήλιο. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλά δεν το έχω ψάξει. Επειδή λοιπόν δεν ιδρώνω, όταν ήμουν μικρή και έκανα γυμναστική στο σχολείο λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα και έπεφτα κάτω. Άρα, ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση, γιατί στο νερό αυτό δεν συμβαίνει. Κάπως έτσι βρήκα ένα σύστημα με τον Κωνσταντίνο και ξεκίνησα να κάνω διάδρομο» εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share