Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν άντεξε η Κατερίνα Καραβάτου - Ξέσπασε σε δάκρυα για την... "δεύτερη" γυναίκα του Κρατερού Κατσούλη!

Λύγισε!

6 Νοεμβρίου 2020 08:26
Δεν άντεξε η Κατερίνα Καραβάτου - Ξέσπασε σε δάκρυα για την...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν διστάζουν να μιλάνε δημόσια για τις υπέροχες οικογενειακές τους στιγμές!

Η περασμένη χρονιά ήταν αρκετά φορτωμένη επαγγελματικά και συναισθηματικά για το ζευγάρι, δεδομένου του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Έτσι, το ζευγάρι μαζί με τα δύο παιδιά τους, την Αέλια και τον Αρίωνα, το καλοκαίρι βρέθηκαν στην Άνδρο, να απολαύσουν την θάλασσα, τον ήλιο και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ενώ επισκέφθηκαν την έκθεση που φιλοξενεί το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε συγκινημένη με τους followers τα στιγμιότυπα γράφοντας: «Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος, με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό, γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία και εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμη περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει : μαμά μην κλαις….και κάθε φορά θα της λέω : είναι από χαρά!».

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα: Δυστυχώς

Άσχημα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά μέσα από την πρωινή εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Τι ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου";

Συγκεκριμένα, ρευστή παραμένει η κατάσταση σε όλους τους τομείς της ζωής μας λόγω του κορωνοϊού. Η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή μας. Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και το τηλεοπτικό τοπίο.

Μέχρι στιγμής τα γυρίσματα σε ψυχαγωγικές εκπομπές αλλά και σειρές συνεχίζονται κανονικά αλλά κανείς δε μπορεί να γνωρίζει αν αυτή η κατάσταση θα παραμείνει ίδια. Μάλιστα, στο σημείο να σας υπενθυμίσου ότι κάποιοι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 είναι σε καραντίνα, λόγω επαφής με κρούσμα.

Τι συνέβη, ωστόσο, με τις σειρές;

Γι’ αυτόν το λόγο στο Mega αποφάσισαν να μεταθέσουν τις πρεμιέρες δύο πολυδιαφημισμένων σειρών. Η σειρά "Σχεδόν Ενήλικοι" με την Μυρτώ Κοντοβά να επιστρέφει στη μυθοπλασία, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη μέσα στο Νοέμβριο.

Όπως φαίνεται όμως, δε θα βγει ακόμη στις οθόνες μας, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή ο κορωνοϊός βάζει φρένο στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το γεγονός ότι πρόκειται για σειρά υψηλών απαιτήσεων κάνει τα γυρίσματα χρονοβόρα και γι’ αυτό δεν υπάρχει αρκετό υλικό.

Στο Mega δεν επιθυμούν η σειρά να κάνει πρεμιέρα και στη συνέχεια να αναγκαστούν να τη διακόψουν λόγω συνθηκών μετά από λίγα επεισόδια. Έτσι η πρεμιέρα θα μετατεθεί για τον Ιανουάριο του 2021. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την σειρά "Έξαψη".

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share