Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος - Το «έσκασαν» γιατί…

Εκεί εντοπίστηκαν!

5 Νοεμβρίου 2020 19:26
Τα σήκωσαν όλα κι έφυγαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος - Το «έσκασαν» γιατί…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μακριά βρέθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος, οι οποίοι το «έσκασαν» για ένα συγκεκριμένο λόγο, θέλοντας να ξεφύγουν λίγο πριν από το καθολικό lockdown.

Με προστατευτική μάσκα και συντροφιά τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη -ελεύθερη πλέον από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις-, έκανε μια κοντινή απόδραση από την Αθήνα, όπως ενημέρωσε εδώ και λίγες ώρες τους followers της, ενώ κυκλοφόρησαν παπαρατσικές φωτογραφίες με την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

«Βόλτα για.. δύο!» έγραψε στην ανάρτησή της η αγαπημένη παρουσιάστρια, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τη Χαλκίδα όπου βρέθηκε μαζί με τον επιχειρηματία σύζυγό της.

Ξαφνικός χωρισμός για την Ελένη Μενεγάκη - Η φωτογραφία που τον πρόδωσε - Πως αντέδρασε ο Ματέο Παντζόπουλος;

Ο κορωνοϊός είχε παγώσει τα σχέδια του Άγγελου Λάτσιου για σπουδές εκτός Ελλάδος, όμως, πλέον φαίνεται να είναι οριστικό πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα ανοίξει τα φτερά του για νέες εμπειρίες! Μάλιστα, μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια η Ελένη πρόδωσε το μυστικό αυτό.

Πριν από λίγες ημέρες η Ελένη έγινε 51 και γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Όναρ με την οικογένειά της. Μαζί με την δική της τούρτα όμως, κεράκια έσβησαν και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος αλλά και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος, του οποίου τα γενέθλια - να σημειωθεί - είναι στις 30 Νοεμβρίου, δείτε την φωτογραφία εδώ! Το περιστατικό αυτό κίνησε πολλές υποψίες, λοιπόν!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή Love it, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη θα φύγει στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει και επειδή δεν θα είναι στην Ελλάδα στις 30 Νοεμβρίου αποφάσισαν και οι τρεις να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά τους στα Άχλα της Άνδρου!

Πηγή: Youweekly.gr

Ελένη Μενεγάκη: Ημίγυμνες ευχές και "πάγος" ο Ματέο Παντζόπουλος - Ο κρυφός θαυμαστής της εμφανίστηκε στα 51 της!

Ελένη Μενεγάκη: Ημίγυμνες ευχές! Ο κρυφός θαυμαστής της εμφανίστηκε στα 51 της. Ε, τι γίνεται. Δεν μπορεί η βασίλισσα _ χρόνια πολλά και γεμάτα υγεία παρεμπιπτόντως – να γιορτάσει μία φορά γενέθλια, ήθελε ν’ ασχοληθούμε κι άλλο μαζί της. Και αφού σήμερα είναι η ημερομηνία τους, το “ωραίο” έγινε στα γενέθλια του αδερφού της μέρες πριν, στα οποία γιόρτασε με τούρτα, κεράκια και φωτογραφία, τα δικά της! Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της και οι ευχές έχουν ξεκινήσει από τα ξημερώματα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει γενέθλια και μας δείχνει το δώρο που ξεχώρισε!

Η «ωραία Ελένη» δέχεται ευχές από φίλους, συνεργάτες και συγγενείς, αλλά το πιο όμορφο μήνυμα, το δέχθηκε από τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο, ο οποίος δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν στο προφίλ του στο Instagram. «Happy birthday to this star! 51 never looked prettier! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σ’ αγαπάω πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!», σχολίασε ο πρωτότοκος γιος της παρουσιάστριας.

Μαμά και γιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και μάλιστα η Ελένη απάντησε στο σχόλιό του γράφοντας: «Παιδί μουυυυυυυυ. Μονάκριβο αγορι μου».

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share