Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καρφιά Νίκου Χατζηνικολάου κατά της Κυβέρνησης

Σε ποιον αναφέρθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου;

5 Νοεμβρίου 2020 13:03
Καρφιά Νίκου Χατζηνικολάου κατά της Κυβέρνησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα καρφιά του κατά της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του Στέλιου Πέτσα πέταξε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το πρωί της Τετάρτης, ανακοίνωσε ότι η Αθήνα δεν είναι κοντά σε κάποιο lockdown. Πρόκειται φυσικά, για μια... άκυρη δήλωση, καθώς ο Πρωθυπουργός πριν λίγο το ανακοίνωσε. Για μια ακόμη φορά, λοιπόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε το αλαλούμ που επικρατεί στην Κυβέρνηση. Γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο και ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου.

Με μια λακωνική ανάρτηση ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων "κάρφωσε" τον Στέλιο Πέτσα για τη χθεσινή του δήλωση με την οποία απέκλειε ένα lockdown στην Αττική.

Δείτε το σχόλιό του:

Το ζευγάρι που έφερε τα "πάνω κάτω" στη ζωή του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποδείξει τις ικανότητες του σαν δημοσιογράφος αρκετές φορές και έχει καταφέρει πολλά σε αυτό τον χώρο αλλά ένα ζευγάρι ήταν αυτό που κατάφερε να τον αναστατώσει. Επίσης δείτε γιατί ξέσπασε δημοσίως ο δημοσιογράφος και ο λόγος που τον έκανε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένους στην εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1 την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ένα αρκετά διάσημο ζευγάρι το οποίο είναι γνωστό μέσα από πολλούς ρόλους του στην τηλεόραση όπου και πρόκειται για την Μπέσυ Μάλφα και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Το ζευγάρι ηθοποιών μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση και τις δίδυμες κόρες τους, που φέρνουν ανείπωτη ευτυχία στη ζωή τους. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες για τον «Φατσέα» και αναφέρθηκε στα «φατσέικα», ενώ η Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τις δύο μεγάλες αγάπες στη ζωής της. Μάλιστα η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε το αληθινό της όνομα.

Παρεμβάσεις στην εκπομπή για να μιλήσουν για τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς έκαναν ο κουμπάρος τους, Στέλιος Μάινας, ο Χάρης Ρώμας δημιουργός του «Καφέ της Χαράς», ο σπουδαίος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και άλλοι συνάδελφοί τους που μίλησαν με σεβασμό και αγάπη για εκείνους.

Η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που αναγκάστηκε στα φοιτητικά της χρόνια να αλλάξει το όνομά της. Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου, ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της. «Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια. Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, με τον οποίο δεν είχε το δέσιμο που θα επιθυμούσε. Μάλιστα, πάντα σκεφτόταν ότι θα ήθελε να γίνει καλύτερος πατέρας από ότι ήταν ο δικός του. Είπε δε ότι η μητέρα του τον στήριζε πάντα. Με την Μπέσυ Μάλφα γνωρίστηκαν το 1993. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή δεν ήθελε να παίξει τον «αντιπαθητικό» ρόλο του «Φατσέα», αλλά τον έπεισε η Μπέσυ Μάλφα. Μετά δέθηκε με τον ρόλο και τον βρήκε πιο συμπαθή, ενώ τα «φατσέικα» έγιναν αντικείμενο γλωσσολογικής μελέτης στο Πανεπιστήμιο.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - που είναι και Δημοτικός Σύμβουλος στα Σπάτα, μίλησε και για την παράσταση «Εκτός Ύλης» που ανέβηκε στη Βουλή των Ελλήνων και την φόρτιση που ένιωσε όταν βρέθηκε στον φυσικό χώρο για τον οποίο γράφτηκε το έργο. Η παράσταση «Εκτός Υλης ή Ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου» του βραβευμένου συγγραφέα Κώστα Λεϊμονή σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, παρουσιάστηκε στη Βουλή των Ελλήνων σε συνεργασία με τις δύο ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Βουλής υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Αρώνη. Την παράσταση παρακολούθησαν βουλευτές διαφόρων κομμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Βουλής, καθώς και εργαζόμενοι της Βουλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share