Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαρισμένος ο Νίκος Μάνεσης: Τον πήραν τηλέφωνο για την Φαίη Μαυραγάνη και του είπαν…

Τους άφησε «κόκκαλο» με την απάντησή του

4 Νοεμβρίου 2020 17:37
Σοκαρισμένος ο Νίκος Μάνεσης: Τον πήραν τηλέφωνο για την Φαίη Μαυραγάνη και του είπαν…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένος ήταν ο Νίκος Μάνεσης, καθώς τον είχαν πάρει τηλέφωνο για τον ίδιο και την Φαίη Μαυραγάνη και του είχαν πει κάτι, που ο ίδιος διόλου εκτίμησε.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του είχε μιλήσει για την επιλογή του να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις οικογενειακές στιγμές του, με τη σύζυγό του πρόσφατα να έχει... ζαλάδες.

«Το έχω επιτύχει πολύ απλά. Εγώ δεν έχω οκτώ φορές τον χρόνο γενέθλια και επέτειο γάμου. Είμαι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, που, παρότι δημόσιο πρόσωπο, θέλω να μη μου αφαιρείται το δικαίωμα να ζω όσο πιο διακριτικά γίνεται. Οι προσωπικές μου στιγμές ανήκουν σε μένα και στους δικούς μου ανθρώπους, και κανείς άθλιος δεν πρόκειται να παρεισφρήσει. Ξέρετε τι μου έχει συμβεί στο παρελθόν; Διάφοροι παπαράτσι και διάφοροι τηλεαστέρες να παίρνουν τηλέφωνο εμένα ή τη γυναίκα μου και να λένε: “Συγνώμη, πού είστε διακοπές για να σας πετύχουμε τυχαία και να βγάλουμε, φωτογραφίες;”. Τι λέτε, ρε παιδιά; Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος», είχε πει ο ίδιος.

Άφωνος με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης - Τον… κούφανε με την κίνηση που έκανε στο σπίτι

Άφωνος έμεινε με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης, με τη σύζυγό του να πραγματοποιεί μια κίνηση στο σπίτι, η οποία… τον κούφανε, βλέποντάς την.

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο υπέροχα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, πραγματοποιώντας μάλιστα εξαιρετική δουλειά στην τηλεόραση. Με τη Μαυραγάνη να ξεκινά νωρίς το πρωί και τον Μάνεση να συνεχίζει λίγο αργότερα, αμφότεροι έχουν κατακτήσει το «θρόνο» του Σαββατοκύριακου, θεωρούμενοι λογικά οι κορυφαίοι στο είδος τους.

Παράλληλα, δεν έχουν κρύψει εδώ και χρόνια την εκπληκτική τους σχέση. Τον ισχυρισμό αυτόν ενισχύει, μάλιστα, η… ερωτική της φωτογραφία στο Instagram, όπου διαφήμιζε την εκπομπή της, φορώντας ένα απλό τιραντάκι και προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων μεταξύ των ακολούθων της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share