Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Έλενα Τσαβαλιά σπάει την σιωπή της! Η ανάρτηση φωτιά για...

Στο πλευρό του άντρα της!

4 Νοεμβρίου 2020 14:08
Η Έλενα Τσαβαλιά σπάει την σιωπή της! Η ανάρτηση φωτιά για...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος έγινε το πρωί με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό για την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή που ακυρώθηκε! Συγκεκριμένα το θέατρο Παλλάς επρόκειτο να παρουσιάσει, τη χειμερινή σεζόν 2018-2019, την μοναδική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Ζητείται ψεύτης» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ψαθά.

«Έγινε ένα μπέρδεμα για τη μαρκίζα… για τη σειρά με τα ονόματα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωιν.

Λίγη ώρα αργότερα η σύζυγος του, Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα στήριξης για τον άντρα της! «Έτσι…γιατί σ’ αγαπώ… για την καλοσύνη της ψυχής σου, για την ειλικρίνειά σου, για την ευθύτητά σου, για τη δεύτερη σκέψη που ΔΕΝ κάνεις ποτέ (ενώ θα έπρεπε!)

Μείνε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είσαι και άσε τους άλλους να κατεβάζουν τα μάτια όταν σε συναντούν! #myman #myhusband #mylove #soproud #soproudofyou #together» ανέφερε στη λεζάντα, ενώ παράλληλα ζητά βοήθεια από τον κοσμό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

"Ακόμα δεν έχουμε...": Ανατροπή στον εφιάλτη του Μάρκου Σεφερλή - Ώρες αγωνίας για την Έλενα Τσαβαλιά

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά με τον δικηγόρο της οικογένειας να βάζει τα πράγματα στην θέση τους!

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή βάζει τέλος στα σενάρια για την δικαστική διαμάχη του «Χαλβάη 5-0»¨

Σε τηλεφωνική σύνδεση με το "Πρωινό", ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0».

«Καμία δικαστική απόφαση για την ταινία «Χαλβάη 5-0. Μάλιστα αν διαβάσετε και το άρθρο το συγκεκριμένο δεν μνημονεύει καν οποιαδήποτε δικαστική απόφαση. Όπως σας είπα η μόνη δικαστική απόφαση είναι αυτή που έχω αναφέρει και τις προηγούμενες φορές που απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος της οικογένειας!

Όσον αφορά αν ο Μάρκος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά εναντίον του κύριου Καμπίτη σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί, απάντησε:

«Το έχω ξανά πει, είναι δεδομένο ότι ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά κατά του κύριου Καμπίτη και ήδη προετοιμάζουμε τα σχετικά δικόγραφα»!

Κλείνοντας ξακαθάρισε: «Ως προς το Μέσο θα ακολουθήσουμε αυτό που ορίζει ο νόμος, θα ζητήσουμε από το μέσο να αποκαταστήσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ακούστηκαν κι αν προβεί στην αποκατάσταση αυτή, δεν τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδικίας».

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: "Παναγιά μου, παιδί μου": Aτύχημα για τον Μάρκο Σεφερλή - Ούρλιαζε η Έλενα Τσαβαλιά

«Βοηθήστε με...» - Σε κατάσταση αμόκ Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής

Σε κατάσταση αμόκ είχαν βρεθεί η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής, με ένα ατύχημα να φέρνει σε αγωνία το ζευγάρι, καθώς και τη μητέρα του πρώτου.

Συγκεκριμένα, σε ένα απίστευτο ατύχημα που είχε επί σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρθηκε ο ίδιος και η μητέρα του, σε παλαιότερη συνέντευξή τους στη Ζήνα Κουτσελίνη. Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα απολαυστικό απόσπασμα από μία παράσταση του Μάρκου, στο οποίο η μητέρα του διακόπτει το γύρισμα γιατί πίστεψε, ότι ο γιος της χτύπησε.

Ανάλογη, βέβαια, ήταν και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά, που μίλησε πρόσφατα για τον... χωρισμό τους, αλλά στο τέλος όλα ήταν υπό έλεγχο με το ατύχημα του ηθοποιού και το περιστατικό συγκέντρωσε αρκετό ενδιαφέρον στον αέρα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη.

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο τους!

Στο πρόσφατο παρελθόν η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή!

Μια ερώτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε. «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share