Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021

Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που έκανε "έξαλλη" την Βασίλισσα Ελισάβετ - Κανείς δεν το προέβλεψε

Χαμός στο Μπάκιγχαμ

4 Νοεμβρίου 2020 13:34
Η κίνηση της Κέιτ Μίντλετον που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, έκανε κάτι το οποίο έφερε τα πάνω κάτω στην βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα κάτι για το οποίο δεν θέλει να γίνεται η Βασίλισσα Ελισάβετ. Παράλληλα η Δούκισσα είχε σχέδιο στο τι θα έκανε αν την άφηνε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και δεν είχαν παντρευτεί ποτέ, το οποίο δεν γνώριζε κανείς.

Αυτό που έβαλε σε μπελάδες την Κέιτ Μίντλετον ήταν η παραβίαση ενός κανόνα που υπάρχει για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Συγκεκριμένα δεν είναι γραμμένοι σε χαρτί αλλά υπάρχουν κάποιοι αυστηροί κανόνες που ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ, και είναι "υποχρεωτικοί" για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Έναν κανόνα παραβίασε η Κέιτ Μίντλετον όπου έκανε έξαλλη την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Φυσικά δεν είναι κανόνες που έχει βγάλει από το μυαλό της, αλλά κάποιοι όροι που αντανακλούν το κύρος ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας. Υπάρχουν διάφοροι κανόνες συμπεριφοράς, ομιλίας ακόμα και ντυσίματος.
Μάλιστα οι ενδυματολογικοί κανόνες είναι πολύ σημαντικοί για τη βασίλισσα, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε προσέχει πολύ τι φοράει και φροντίζει πάντα τα ρούχα της να ξεχωρίζουν για να μπορεί το πλήθος να την ξεχωρίζει σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Στην προκειμένη περίπτωση η αγαπημένη της βασίλισσας, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δεν ντύθηκε σωστά σε μια από τις τελευταίες της βασιλικές επισκέψεις κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στην Ελισάβετ. Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε ένα total black look σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού και στο οποίο ανακοίνωνε πως θα είναι η οικοδέσποινα στα πλαίσια του "Wildlife Photographer of The Year".

Η Κέιτ Μίντλετον παραβίασε έναν βασικό κανόνα που δεν θέλει να 'σπάνε' η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η βασίλισσα μισεί το total black look

Η επιλογή του μαύρου χρώματος είναι απαγορευτική για την βασίλισσα, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει στο παρελθόν πως στις επίσημες εμφανίσεις ένα total black look είναι απαγορευτικό παρά μόνο αν πρόκειται για κηδείες ή μνημόσυνα.

Βέβαια, κάποιος πρέπει να πει στη βασίλισσα ότι πλέον η άποψη ότι το μαύρο χρώμα ταιριάζει μόνο για τις κηδείες και παραπέμπει σε πένθος είναι εντελώς ξεπερασμένη, και ότι τα πράγματα έχουν ραγδαία.

Η Κέιτ τόλμησε total black

Με μαύρο πουκάμισο, μαύρο παντελόνι, μαύρο σακάκι και μαργαριταρένια σκουλαρίκια η Kate "έσπασε" αυτόν τον χρυσό κανόνα της Ελισάβετ και η αλήθεια είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

Σίγουρα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη της βασιλικής οικογένειας "σπάει" κάποιον κανόνα, σίγουρα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την Μέγκαν Μαρκλ που μπήκε στη βασιλική οικογένεια και έκανε κουρέλι το πρωτόκολλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share