Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απαγορευμένο φιλί στο στόμα για την Ζέτα Μακρυπούλια και όχι με τον Μιχάλη: Μόλις πόσταρε φωτογραφία που έκανε έξαλλο τον Χατζηγιάννη!

"Πάγωσε" ο Μιχάλης!

4 Νοεμβρίου 2020 07:39
Απαγορευμένο φιλί στο στόμα για την Ζέτα Μακρυπούλια και όχι με τον Μιχάλη: Μόλις πόσταρε φωτογραφία που έκανε έξαλλο τον Χατζηγιάννη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια άκρως πετυχημένη καλλιτέχνιδα! Πέρα από παρουσιάστρια είναι μια πολύ καλή ηθοποιός και δεν γινόταν να απέχει από το θέατρο! Με αφορμή το άνοιγμα των θεάτρων πριν μερικές εβδομάδες (πριν τελικά κλείσουν ξανά) η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ποστάρει μια φωτογραφία στην οποία δείχνει να φιλιέται με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Στάνκογλου!

Πως θα αντιδρούσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σ' αυτή την φωτογραφία την ίδια ώρα που τα σενάρια χωρισμού δίνουν και παίρνουν; Όταν πρόκειται για τέχνη δεν νομίζουμε να έχει κάποιο θέμα και ο ίδιος!

"Καλησπέρα! Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία, εφόσον τα θέατρα πήραν το πράσινο φως να ανοίξουν, επιστρέφω στο θέατρο Πορεία για τις τρεις τελευταίες παραστάσεις του Γιουγκερμαν σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Σήμερα Παρασκευή 16/10, Σάββατο 17/10 και Κυριακή 18/10! Οι παραστάσεις είναι sold out, όμως έχετε τη δυνατότητα να μας δείτε από το σπίτι σας την Κυριακή σε live streaming! Μπείτε στο site του πορεία, poreiatheatre.com και ακολουθείστε τα βήματα", έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια!

Δείτε και την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Ούτε Χατζηγιάννης, ούτε Ρέμος: Δεν φαντάζεστε ποια ήταν η ερωτική σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια το 1994!

Ζέτα Μακρυπούλια: Δεν φαντάζεστε με ποιον είχε σχέση το 1994! Τη Ζέτα Μακρυπούλια πλέον την έχουμε συνηθίσει ζευγάρι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ωστόσο όλοι θυμόμαστε τη μακροχρόνια σχέση της ηθοποιού με τον Αντώνη Ρέμο. Κι όμως, υπάρχει κι άλλη μια σχέση στο παρελθόν της Ζέτας Μακρυπούλια απ’ το που λίγοι γνώριζαν. Ποιος ήταν ο άντρας που είχε στο πλευρό του την καλλονή;

Το… “1994”, τότε που εκείνη ήταν μια πανέμορφη έφηβη με μέλλον και εκείνος ο “επώνυμος” του ζεύγους. Ο λόγος για τον Κώστα Αλιμπέρτη, το γυμναστή που είχε τρελάνει όλο το γυναικείο κοινό.

Η σχέση της Ζέτας και του γυμναστή κράτησε πολλά χρόνια και έληξε “φιλικά” όπως λέγεται, λίγο πριν μπει στη ζωή της ο Αντώνης Ρέμος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share