Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Ψευδή και συκοφαντικά...": Οργισμένοι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά

Κινείται νομικά το ζευγάρι. Τι συμβαίνει;

3 Νοεμβρίου 2020 11:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, μίλησε η συνήγορος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά αποκαλύπτοντας την ενόχληση του ηθοποιού για τη φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει τον κ. Καμπίτη να δικαιώθηκε στη διαμάχη του με τον ηθοποιό. Τι πραγματικά συμβαίνει;

Σύμφωνα με τον κ. Σαρρή, δεν υπάρχει καμία δικαστική δικαίωση υπέρ του κ. Καμπίτη, όπως γράφτηκε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε. Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή τόνισε πως ο πελάτης του πρόκειται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Μάνου Καμπίτη, με αφορμή δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε όσα είπε ο δικηγόρος του ζευγαριού:

"Αν αναφέρεστε στον τίτλο “δικαστική δικαίωση”, που αν θυμάμαι καλά είχε το άρθρο, δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαστική απόφαση. Μάλιστα, αν διαβάσετε και το άρθρο το συγκεκριμένο, δε μνημονεύει καν οποιαδήποτε δικαστική απόφαση. Όπως σας είπα, η μόνη δικαστική απόφαση είναι αυτή που έχω αναφέρει και τις προηγούμενες φορές, που απορρίπτει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Το έχω ξαναπεί. Είναι δεδομένο ότι ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί δικαστικά κατά του κυρίου Καμπίτη και ήδη προετοιμάζουμε τα σχετικά δικόγραφα. Ως προς το μέσο, θα ακολουθήσουμε αυτό που ορίζει ο νόμος, θα ζητήσουμε από το μέσο να αποκαταστήσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ακούστηκαν και αν προβεί στην αποκατάσταση αυτή, δεν τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδικίας.

Αυτή τη στιγμή μελετάμε το απομαγνητοφωνημένο κείμενο, το έχουμε στα χέρια μας και θα ζητήσουμε από το κανάλι, όπως σας είπα, την αποκατάσταση. Ο κ. Καμπίτης είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, την προηγούμενη Κυριακή. Όχι προχθές, πριν εννιά μέρες" δήλωσε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή. Πέραν όμως, από αυτή την είδηση, δείτε εδώ τα τρομερά νέα που "έσκασαν" για το ζευγάρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share