Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σόκαρε η Μπέσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της πριν από τον Σκιαδαρέση

Όλα όσα αποκάλυψε

3 Νοεμβρίου 2020 08:48
Σόκαρε η Μπέσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της πριν από τον Σκιαδαρέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε η Μπέσυ Μάλφα, η οποία προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, προτού έρθει σε αυτήν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την καριέρα, τη γνωριμία, αλλά και τον γάμο του. Ανάμεσα σε όσα είπαν, η αγαπημένη ηθοποιός επεσήμανε και το λόγο, που έχει αλλάξει το όνομά της.

Το κανονικό της όνομα είναι Παναγιώτα Βασιλοπούλου ενώ Μάλφα είναι το επίθετο της μητέρας της.

«Είμαι το γένος Μάλφα. Έχω τελειώσει τρία πανεπιστήμια. Κρατική Σχολή Χορού, Θέατρο Τέχνης και Ωδείο Αθηνών. Όταν λοιπόν μπήκα στο θέατρο Τέχνης δούλευα ήδη, και σαν χορεύτρια και σαν τραγουδίστρια.

Δεν επιτρεπόταν όμως να δουλεύουμε έξω. Οι μαθητές δουλεύαμε μέσα στο θέατρο. Η μόνη διέξοδος λοιπόν για να ζήσω ήταν το άλλο όνομα. Της μητέρας έξω από τη σχολή, του πατέρα μέσα. Τελικά έμεινε», αποκάλυψε.

"Με φλερτάρει και μου λέει ότι είμαι σέξι ο..." - Συγκλονίζει η Μπέσυ Μάλφα

Τρελά ερωτευμένη δηλώνει η Μπέσυ Μάλφα με το σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση ακόμη και μετά από 30 χρόνια που είναι μαζί κι έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

Οι δυο ηθοποιοί είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό μιας και τους έχουμε απολαύσει σε αμέτρητες σειρές που μας έχουν χαρίσει ανεκτίμητες στιγμές. Σε μεσημεριανή εκπομπή εμφανίστηκε πρόσφατα Η Μπέσυ Μάλφα και εκτός των άλλων μίλησε για τη σχέση της με το σύζυγο της. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν η διάσημη ηθοποιός είχε εμφανιστεί στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" και είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Ο Γεράσιμος με φλερτάρει ακόμα και μου λέει πως είμαι σέξι. Αν και έχουν έρθει γυναίκες και μου έχουν πει πως τους αρέσει ο Γεράσιμος σαν άντρας, όχι, δεν είμαι ζηλιάρα. Αντίθετα χαίρομαι πολύ. Είναι ωραίο να αρέσει ο άντρα σου», δήλωσε η ηθοποιός για τον σύζυγο της.

«Η πρώτη μου σχέση ήταν με έναν συμμαθητή μου από την κρατική σχολή χορού όπου ήταν χορευτής και ήμουν χορεύτρια. Δεν είχε σημασία αν ήταν gay ή αν ήταν στρέιτ. Νομίζω πως κατάλαβα ότι ήταν gay, αλλά είχαμε ερωτευθεί τόσο πολύ ο ένας τον άλλον», είπε στην συνέντευξη μεταξύ άλλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share