Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χωρισμός βόμβα! Ξανά single γνωστό μοντέλο (photo)

Σοκ

2 Νοεμβρίου 2020 13:59
Χωρισμός βόμβα! Ξανά single γνωστό μοντέλο (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έσκασε» χωρισμός που δεν περιμέναμε στην κυπριακή showbiz για γνωστό μοντέλο. Η ξανθιά καλλονή δήλωνε τρελά ευτυχισμένη και ερωτευμένη στο πλάι του επιχειρηματία συντρόφου της. Ενώ, στην εγχώρια showbiz Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από 1,5 χρόνο σχέσης.

Αυτό βέβαια φαινόταν πολύ έντονα και από τις αναρτήσεις της, με τις τρυφερές φωτογραφίες που ανέβαζε από τα προσωπικά της social media μαζί με τον σύντροφο της.

Όπως φαίνεται τελικά ο έρωτας αυτός έσβησε και διήρκησε μερικούς μήνες.

Για ποια επώνυμη Κύπρια πρόκειται;

Ο λόγος για τη Ροζίτα Κεντάλα, η οποία σε ερωτήσεις που δέχθηκε χθες, 1 Νοεμβρίου από διαδικτυακούς της φίλους χρησιμοποιώντας το «Question Sticker» του instagram, αποκάλυψε πως είναι single και έτσι αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία, πρώην σύντροφό της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Η Ροζίτα Κεντάλα συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks.

Η Κύπρια ξανθιά καλλονή, διατηρούσε δεσμό με τον γνωστό τραγουδιστή Claydee και απέκτησαν ένα παιδάκι. Ωστόσο, πριν από περίπου τρία χρόνια χώρισαν.

Στυ συνέχεια η Ροζίτα Κεντάλα γνώρισε και ερωτεύτηκε ξανά, τον πολύ γοητευτικό άντρα από την Πάτρα, τον Χαράλαμπο Βρη (γιος του ναυτιλιακού πράκτορα Κώστα Βρη) που ασχολείται με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Όπως φαίνεται φαίνεται τράβηξαν τώρα χωριστούς δρόμους και είναι και πάλι ελεύθερη.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz μετά από 9 χρόνια σχέσης

H Κατερίνα Ζαρίφη μετά από εννέα χρόνια σχέσης με τον Γιάννη Στρουμπούλη, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ακόμα ένας χωρισμός στην showbiz μετά τους χωριστούς δρόμους που επέλεξε ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης!

Οι δυο τους χώρισαν «βελούδινα» δύο μήνες πριν, άφησαν το σπίτι που ζούσαν στην Ανθούσα και μετακόμισαν σε διαφορετικά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γιάννης διατηρούν ωστόσο μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife.

Όπως γράφει η εφημερίδα, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί, ωστόσο μέχρι στιγμής η Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχει μιλήσει δημόσια για το γεγονός.

Διαζύγιο για ζευγάρι της ελληνικής σοουμπιζ (photo)

O Ολυμπιονίκης του Τae Κwo Do Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην Ρlaymate Αναστασία Περράκη πήραν επιτέλους το διαζύγιο.

Σύμφωνα με τη Secret το διαζύγιο μεταξύ του αθλητή και της ξανθιάς καλλονής έπειτα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε. Επίσης, κανονική "ταραχή" έχει προκαλέσει στη showbiz, η είδηση που έγινε γνωστή για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που χώρισε.

Το μοντέλο και ο Ολυμπιονίκης έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους μετά τον χωρισμό τους πριν από έξι χρόνια, από έναν γάμο που διήρκεσε τρία χρόνια.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους. Οι ιδιαίτερα ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσά τους και τα γλυκά χαμόγελα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε.

Το 2013 η είδηση του χωρισμού τους σόκαρε την εγχώρια showbiz, με τους δύο να χαράσσουν νέους δρόμους στη ζωή τους. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι νωρίτερα το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, την Έλενα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share