Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Τα έπαιξε η Αννίτα Πάνια! Αυτός ο καλεσμένος την έκανε να σαστίσει (Video)

Τρομερή στιγμή

1 Νοεμβρίου 2020 17:36
Τα έπαιξε η Αννίτα Πάνια! Αυτός ο καλεσμένος την έκανε να σαστίσει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ιδιαίτερος καλεσμένος έκανε την Αννίτα Πάνια να σαστίσει κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στον... αέρα του OPEN. Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

«Έχεις κάτι το πολύ αινιγματικό. Είσαι μυστηριώδης τύπος», ήταν κάποιες από τις ατάκες της ξανθιάς παρουσιάστριας προς τον καλεσμένο. Πάντως, ο τελευταίος υποστήριξε πως στόχος του ήταν να βρει μία... τροφαντή κοπέλα. Ενώ, αυτή είναι η γυναίκα που ΧΩΡΙΣΕ Πάνια και Καρβέλα!

Δείτε το βίντεο μετά το 2:49:00:

Πανικός για Αννίτα Πάνια και Νίκο Καρβέλα: Οι υστερίες έκαναν τον κόσμο να ξεσηκωθεί

Πανικός υπήρξε με την Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα, που επιδόθηκαν σε φωνές και υστερίες μπροστά σε όλο τον κόσμο, που τους παρακολουθούσε εμβρόντητος και, μετά, ξεσηκώθηκε από τη συμπεριφορά τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη πριν από δυο καλοκαίρια. Η Αννίτα Πάνια, για την οποία επικράτησε σάλος πρόσφατα, κατέβηκε με τον γιο της στην Καλαμάτα, χωρίς τον Καρβέλα καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κάνουν κοινές διακοπές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Νίκος δεν βλέπει ή δεν θα περάσει χρόνο με το παιδί του.

Ήδη μάλιστα είχε γίνει η πρώτη επίσκεψη του συνθέτη στο εξοχικό, όπου προκλήθηκε και ο πρώτος καβγάς του πρώην ζευγαριού.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας υστερίες

Ένας καβγάς που η είδηση του κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα από την Καλαμάτα στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας έτσι εμπράκτως εκείνους που λένε ότι ανάμεσα στο τότε εν διαστάσει ζευγάρι υπήρχαν πολύ τεταμένες σχέσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο καβγάς έγινε από την πρώτη μέρα κιόλας που πήγε ο Καρβέλας στο εξοχικό και βγήκαν να φάνε σε ένα εστιατόριο.

Οι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ζευγάρι να μιλάει πολύ έντονα στο τραπέζι και να φωνάζει ο ένας στον άλλον, με αποτέλεσμα να πληρώσουν άρον άρον και να σηκωθούν να φύγουν από το μαγαζί χωρίς να έχουν φάει τίποτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share