Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο τους!

Όλα όσα συνέβησαν και δεν χώρισαν

1 Νοεμβρίου 2020 16:29
Σεφερλής-Τσαβαλιά: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πρόσφατο παρελθόν η Έλενα Τσαβαλιά βρέθηκε σε εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε μιλήσει για τον γάμο της με τον Μάρκο Σεφερλή! Ενώ, σε ένα απίστευτο ατύχημα που είχε επί σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρθηκε ο ίδιος και η μητέρα του, σε παλαιότερη συνέντευξή τους στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Μια ερώτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη, όμως, έγινε αφορμή για να δημιουργηθεί μια… παγωμάρα από την απάντηση που ακολούθησε. «Πώς θα ήταν η ζωή σας, όσο ευτυχισμένοι και να ήσασταν, αν δεν είχατε τον Χάρη;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. Η Έλενα Τσαβαλιά απάντησε: «Μπορεί και να μην ήμασταν μαζί τώρα. Το παιδί είναι ένας κρίκος που ή σε κρατάει για πάντα μαζί με τον άλλον ή σε διαλύει αυτόματα».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Μάρκος Σεφερλής και είπε: «Εντάξει, δεν είχαμε ουσιαστικά προβλήματα -δεν ξέρω πώς το λέει η Έλενα. Περάσαμε και δύσκολα, αλλά ήταν στη φάση που είχε γεννηθεί ο Χάρης. Μας ένωσε και είχαμε έναν στόχο, ότι πρέπει όλα να τα ξεπεράσουμε γιατί έχουμε μια οικογένεια».

Απασφάλισαν Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά - Μετά τον άνδρα που την αναστάτωσε…

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά «απασφάλισαν» δημόσια, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα σχετικά με το γάμο τους, μετά την είδηση για τον άνδρα που… αναστάτωσε την όμορφη ηθοποιό.

Το ζευγάρι μοιάζει να βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της κοινής ζωής του, έχοντας πέσει… με τα μούτρα στην νέα επιχειρηματική του κίνηση. Το «Erthe», άλλωστε, μοιάζει να βρίσκει ανταπόκριση από το κοινό και οι δυο τους δε σταματούν να εργάζονται ακόμη και σε ημέρες αργίας.

Οι Σεφερλής και Τσαβαλιά βρέθηκαν εκεί και ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, εργαζόμενοι ανελλιπώς για τη βελτίωση των υπηρεσιών του καταστήματός τους. Θέλησαν, βέβαια, να στείλουν κι ένα μήνυμα, ένεκα της ημέρας. «Χρόνια πολλά και από εμάς», ανέφερε λιτά η Έλενα Τσαβαλιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share