Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ράκος η Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές

Συντετριμμένη!

1 Νοεμβρίου 2020 08:55
Ράκος η Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένη είναι η Φαίη Σκορδά, όπως και όλο το πανελλήνιο με το σεισμό στη Σάμο και τον τραγικό θάνατο των δυο παιδιών, ηλικίας 17 και 15 ετών. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία, η οποία ράγισε καρδιές.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Φαίη Σκορδά θέλησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να αναρτήσει τη φωτογραφία των παιδιών, που χάθηκαν τόσο άδικα -διαβάστε εδώ μια ανατριχιαστική περιγραφή-. Η παρουσιάστρια είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε:

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά - Τον ξεφτίλισε χωρίς όριο στον αέρα

Έξαλλη ήταν η Φαίη Σκορδά με μια κορυφαία προσωπικότητα της ελληνικής showbiz και όχι μόνο, με την ίδια να τον… ξεφτιλίζει δίχως όριο στον αέρα της εκπομπής της.

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε ένα θέμα στο οποίο δεν σχολίασε τίποτα και όμως κατάφερε χωρίς λόγια και με την προβολή ορισμένων βίντεο να… μαστιγώσει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να «παίξουν» το απόσπασμα εκείνο το οποίο ξεκίνησε όλο το θέμα.

«Να σας δυσκολέψω λίγο στο κοντρόλ; Θέλω να πάμε σε διαφημίσεις με την πρόταση την συγκεκριμένη που άνοιξε μεγάλα θέματα συζήτησης και έγινε viral ουσιαστικά, με τους μισθούς του Αλέξη Γεωργούλη και τις τοποθετήσεις που έκανε. Θέλω να δούμε τι ακούσαμε στον “αέρα” της εκπομπής μας από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε και μετά να ακούσουμε τις εξηγήσεις που έδωσε στον Τάκη Χατζή στον Alpha» είπε η Φαίη Σκορδά και έδωσε πάσα να ακουστεί το ηχητικό.

Σε αυτό, ακούγεται ο Αλέξης Γεωργούλης να λέει: «Οι πολιτικοί δεν είναι stars, δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό ανεξαρτήτως της δουλειάς που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20 χιλιάρικα.

Το 20 χιλιάρικα, αυτός ο αριθμός, υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25 χιλιάρικα. Τα 20 χιλιάρικα δεν ισχύουν, ισχύουν τα 25 χιλιάρικα που αφορούν τα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν πρέπει να δοθούν πίσω».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά η οποία σχολίασε: «Τα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν πρέπει να δοθούν πίσω. Το άκουσα μόνο εγώ; Εσείς το ακούσατε; Αλήθεια τώρα; Το ακούσατε; Αποδεικνύουμε ότι δεν ήμαστε ελέφαντες!».

«Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, πραγματικά. Δε θα σχολιάσω τίποτα. Σχετικά με τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γεωργούλης σε ραδιοφωνική εκπομπή, είχαμε παίξει ένα απόσπασμα, μετά άρχισε να λέει άλλα. Και τώρα στη συνέντευξη που έδωσε στον Τάκη Χατζή, θα δούμε το απόσπασμα, αναφέρει πάλι το θέμα του μοντάζ γι’αυτό και ζήτησα να ακούσουμε τι παίξαμε εμείς στην εκπομπή για να είναι ξεκάθαρο.

Πολλές φορές θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πεις κάτι παραπάνω. Αποδεικνύεται από μόνο του» ανέφερε στην συνέχεια η παρουσιάστρια και πρόβαλλε το βίντεο με την συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share