Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για την Σίσσυ Χρηστίδου - Κραυγή απόγνωσης

Τι συνέβη;

31 Οκτωβρίου 2020 17:51
Θρίλερ για την Σίσσυ Χρηστίδου - Κραυγή απόγνωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Σίσσυ Χριστίδου μέσω Instagram, όπου λογαριασμός που έφερε το όνομά της ζητούσε από χρήστες στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια μέσα από το Instagram, επιτήδειοι χρησιμοποιώντας το όνομά της, ζητούσαν από χρήστες στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ενημέρωσε άμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους για να αποφύγουν την απάτη. Επίσης, με αφορμή ένα βίντεο της στο Youtube, στο οποίο εξομολογήθηκε πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά - δείτε την εδώ στα πιο αδύνατά της με καυτό μπικίνι, η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να αποκαλύψει ένα άγνωστο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από μικρή.

"Απασφάλισε" η Σίσσυ Χρηστίδου - Τι είπε για την επανασύνδεση της με τον Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε από το δικό της κανάλι στο youtube τις φήμες που την θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον πρώην άντρα της, Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ λίγο καιρό πριν, δηλώσεις για το διαζύγιό τους έκανε και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σε ένα βίντεο Q&A μία από τις πολλές ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της ήταν το κατά πόσον είναι πιθανό να είναι ξανά μαζί με τον frontman των Onirama και εκείνη ήταν απόλυτη.

"Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή.

Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο… Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά", τόνισε η παρουσιάστρια και το "ξέκοψε" μια και καλή.

Δείτε εδώ το βίντεο από το κανάλι της παρουσιάστριας:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share