Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει...": Έκανε την ανακοίνωση ο Χατζηγιάννης - "Κοκάλωσε" η Μακρυπούλια

Τι ανακοίνωσε ο τραγουδιστής;

31 Οκτωβρίου 2020 13:46
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πριν από λίγες ώρες, έκανε μια ανακοίνωση, η οποία συνοδευόταν από μια ξεχωριστή φωτογραφία! "Άφωνη" η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν την είδε!

Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας ενημέρωσε για μια συνέντευξη που πρόκειται να δούμε σήμερα 31/10 στην ΕΡΤ. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται την προσοχή στη συνέντευξη αυτή, θα την τραβήξει η Ζάνη, το πανέμορφο σκυλί του ζευγαριού.

Όπως ο ίδιος λέει, η Ζάνη, τα τελευταία χρόνια έχει παραλύσει στα πίσω πόδια. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει κάτι γιατί η αγάπη που δίνει και της δίνουν είναι ίδια. Στο σημείο, να τονίσουμε, ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είχε κάνει μια τρομερή ανάρτηση για τη Ζάνη -δείτε την εδώ-.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης:

Απίθανες αποκαλύψεις για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Χωρισμένοι μες στο ίδιο το σπίτι τους!

Απίθανες αποκαλύψεις βγήκαν στην φόρα από την ίδια τη Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την ίδια να αναφέρει πως είναι… χωρισμένοι στο ίδιο το σπίτι τους, μιας και ο διάσημος τραγουδιστής έχει μια συγκεκριμένη συνήθεια και, γενικά, έχουν διαφορές στις δραστηριότητές τους.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κόψει οριστικά το κρέας και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να μάθει αν έχει υιοθετήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια συνήθεια, με την επίσημη είδηση για το γάμο να έχει γίνει γνωστή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν μπορεί να το κόψει, αλλά λόγω του αγαπημένου της, τρώει πολύ συχνά vegan φαγητά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαβάζει πολύ συχνά στο σπίτι ένα βιβλίο με vegan συνταγές που του είχε κάνει δώρο πέρυσι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας πως δεν τα παρακολουθεί συστηματικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share