Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

"Παναγιά μου, παιδί μου": Aτύχημα για τον Μάρκο Σεφερλή - Ούρλιαζε η Έλενα Τσαβαλιά

Πάγωσε όταν το έμαθε!

31 Οκτωβρίου 2020 09:13
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ένα απίστευτο ατύχημα που είχε επί σκηνής ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρθηκε ο ίδιος και η μητέρα του, σε παλαιότερη συνέντευξή τους στη Ζήνα Κουτσελίνη.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε ένα απολαυστικό απόσπασμα από μία παράσταση του Μάρκου, στο οποίο η μητέρα του διακόπτει το γύρισμα γιατί πίστεψε, ότι ο γιος της χτύπησε, ενώ ανάλογη ήταν και η αντίδραση της Έλενας Τσαβαλιά. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ μια απίστευτη είδηση που έσκασε.

Δείτε το απόσπασμα στο Athensmagazine.gr:

"Με πλάκωνε στις σφαλιάρες...": Καταγγελία σοκ για τον Μάρκο Σεφερλή - Άφωνη η Έλενα Τσαβαλιά

Απίστευτες καταγγελίες από γνωστό ηθοποιό για τον Μάρκο Σεφερλή. Άφωνη η Έλενα Τσαβαλιά με αυτά που άκουσε. Είχε υποδυθεί τον ρόλο του Βέγγου στην ταινία, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ήταν ο Ηλίας του 16ου, ωστόσο η συνεργασία τους του έμεινε ανεξίτηλη για όλους τους λάθος λόγους.

"Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον Ηλία του 16ου στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο", δήλωσε ο ηθοποιός προκαλώντας σοκ.

Γιώργος Λαμπάτος

Ωστόσο, δε σταμάτησε εκεί, συνεχίζοντας την επίθεση: "Δεν πιστεύω ότι ο Μάρκος είναι ηθοποιός, πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω για κακές συνεργασίες γιατί πατάω γερά στα πόδια μου. Έτσι, λοιπόν, έχω το θάρρος και το κουράγιο -γιατί δεν με σέρνει κανένας- να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Και το κάνω αυτό γιατί πρέπει κάποιος να το κάνει, γιατί εκεί επαφίενται όλοι αυτοί που κάνουν αυτά τα πράγματα, ότι κανένας δεν μπορεί να μιλήσει κιόλας γι’ αυτά", είχε πει ο Γιώργος Λαμπάτος.

"Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο", αποκάλυψε ο ηθοποιός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share