Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος θετικοί στον κορωνοϊό - Αναβάλλεται το J2US

Για 2 εβδομάδες εκτός αέρα το show!

30 Οκτωβρίου 2020 11:15
Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος θετικοί στον κορωνοϊό - Αναβάλλεται το J2US
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την είδηση έκανε γνωστή ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου, πως οι Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε θετικοί στον κορωνοϊό!

Αποτέλεσμα αυτοί είναι να αναβληθεί το J2US για δύο εβδομάδες, με το show του Open να επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 15 ημέρες!

Όπως έκανε γνωστό ο παρουσιαστής του J2US οι δύο παίκτες που βρέθηκαν θετικοί στον ιό είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους και ασυμπτωματικοί! Μάλιστα αποκάλυψε πως τεστ γίνονται σε καθημερινή βάση σε όλους τους παίκτες, ενώ αρνητική βγήκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία η Κατερίνα Ζαρίφη έχουν εκπομπή στο Mega!

Νωρίτερα ο Νίκος Κοκλώνης είχε μιλήσει και για τα άλλα 7 κρούσματα στο show:

J2US: Αναβάλλεται το 3ο live - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη (photo)

Ο κορωνοιός πλήττει για δεύτερη φορά τον δεύτερο κύκλο του J2US. Κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου, εντοπίστηκε ένα θετικό κρούμα στον ιό, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου, Νίκος Κοκλώνης να αποφασίσει εκτάκτως την αναβολή του μουσικού σόου.

«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον Covid-19 που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του Just The 2 Of Us, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε σήμερα θετικό στον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του Just The 2 Of Us και μέχρι στιγμής είναι όλα αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών.

Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες του show μπαίνουν σε κατ’οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 μέρες. Έτσι το live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barkingwell αλλά και εμένα προσωπικά η πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σας» έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστορία του στο Instragram.

Δείτε το story του Νίκου Κοκλώνη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share