Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Θεόχοντρη η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την με 20 κιλά συν!

Απίστευτο!

30 Οκτωβρίου 2020 10:22
Θεόχοντρη η Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την με 20 κιλά συν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όχι μην τρομάζεις ! Δεν πάχυνε η Τατιάνα Στεφανίδου! Για όλα φταίει μια εφαρμογή του Iphone που λέγεται Fat Booth και αν βάλεις μέσα την φωτογραφία σου σε κάνει τουλάχιστον 20 κιλά πιο χοντρή!

Δες λοιπόν πως θα ήταν οι Ελληνίδες star αν δεν πρόσεχαν τη διατροφή τους! Ευτυχώς όμως την προσέχουν και είναι όλες κούκλες!

Δείτε χαρακτηριστικά την Τατιάνα Στεφανίδου πως θα ήταν 20 κιλά πιο παχουλή!

Τατιάνα Στεφανίδου κιλά

«Για την Τατιάνα σου αυτό που μπορώ να κάνω είναι...» - Σοκαρισμένοι Ευαγγελάτος και Στεφανίδου

Σοκαρισμένοι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος με την ατάκα καλεσμένου του δεύτερου στον αέρα, που ανέφερε μεταξύ άλλων και τη σύζυγό του, σχετικά με μια… χάρη, που του ζήτησε.

Συγκεκριμένα, viral είχε γίνει ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Χάρης Αηδονόπουλος όταν καταγράφηκε να τον ξεματιάζει η γραμματέας του τη στιγμή που ήταν εν εξελίξει το δημοτικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τόσο ο ίδιος όσο και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου, μίλησαν στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News, με το σούσουρο να επικρατεί για το δημοσιογράφο πρόσφατα.

Όπως εξήγησε ο αντιδήμαρχος με πολύ χιούμορ: «Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: “Γιούλη κάνε κάτι”.

Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό».

Όσο για την κυρία Ατματζίδου δήλωσε: «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή».

Μάλιστα προσέφερε τις υπηρεσίες της και στον Νίκο Ευαγγελάτο και την «όμορφη σύζυγό του», όπως είπε για την Τατιάνα Στεφανίδου, ανά πάσα στιγμή και από τηλεφώνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share