Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καυτό κουτσομπολιό: "Κόλαση" με τη σχέση που κρύβει η Ιωάννα Μαλέσκου

Όλα στην φόρα!

30 Οκτωβρίου 2020 08:46
Καυτό κουτσομπολιό:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καυτό κουτσομπολιό: “Κόλαση” με τη σχέση που κρύβει η Ιωάννα Μαλέσκου! Η ίδια είναι διακριτική, αποφεύγει να μην απαντήσει, αποφεύγει όμως και το να εκτεθεί στις συνεντεύξεις της. Κι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου “σφυρίζει” αδιάφορα για τον μεγάλο έρωτα της, στα δημοσιογραφικά γραφεία, στήνονται πηγαδάκια με κύριο θέμα συζήτησης, τη σχέση της με… Έλα ντε; Μαντέψτε με ποιον! Όχι, μην το αφήσετε να περάσει έτσι. Μπορείτε να κάνετε υποθέσεις! Θα χει …fan!

Δεν είναι να πέφτεις από τα σύννεφα. Κάπου, κάποιος γνωρίζει κάποια και το ανάποδο. Κάπως βρίσκεται και η αφορμή για να καλλιεργηθεί μια σχέση. όμως αυτή η σχέση της εντυπωσιακής Ιωάννας, θα συζητηθεί. Η είδηση, δεν είναι ωρών, είναι εβδομάδων. Κάνει τον κύκλο της στα πηγαδάκια τα δημοσιογραφικά και κυρίως εκείνα του ΣΚΑΙ!

Όταν ανακοινωθεί – αν ποτέ ανακοινωθεί – θα γίνει βαβούρα μεγάλη. Μέχρι τότε όμως, σιγή ιχθύος. Η πανέμορφη παρουσιάστρια με το σμιλεμένο κορμί, έχει κάψει καρδιές, αλλά η μία είναι εκείνη που ακούμπησε τη δική της. Το ειδύλλιο μετρά μήνες και δεν αφορά στον νεαρό από την Κρήτη. Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες, αφορούν σε παρελθόντα χρόνο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αλλού το μυαλό της πια. Χρονολογικά, τοποθετείται η σχέση αυτή πριν την άφιξη της στην Αθήνα! Πριν ξεκινήσει την εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Το αν θα γίνει γνωστή η σχέση αυτή, εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες!

Πηγή: freegossip.gr

Καταπέλτης η Ιωάννα Μαλέσκου: «Για ορισμένους συναδέλφους...»

Καταπέλτης υπήρξε η Ιωάννα Μαλέσκου εναντίον μερίδας συναδέλφων της, οι οποίοι της έχουν ασκήσει δριμεία κριτική, με την παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά να είναι ευθύς, εύστοχη και να κλείνει στόματα.

Χρειάστηκε, δε, να χρησιμοποιήσει μόνο μια φράση, για να στείλει το μήνυμά της. Συγκεκριμένα... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share