Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

«Σεισμός» στο Buckingham: Ο Πρίγκιπας επιστρέφει!

Ραγδαίες εξελίξεις στο παλάτι

29 Οκτωβρίου 2020 12:29
«Σεισμός» στο Buckingham: Ο Πρίγκιπας επιστρέφει!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σεισμό» φέρνει η είδηση στο Buckingham, ότι ο Πρίγκιπας σχεδιάζει να επιστρέψει στην κοινωνική ζωή της Βρετανίας, με τη βασιλική οικογένεια να αναμένει τις επόμενες κινήσεις του.

Συγκεκριμένα, το ζήτημα αφορά τον Πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος εδώ και έναν χρόνο έχει αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή, εξαιτίας της εμπλοκής στο σκάνδαλο του Τζέφρι Επστάιν, που τον ώθησε στο να θέλει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να περάσει απαρατήρητος. Η έρευνα συνεχίζεται, αλλά με τον καιρό να έχει περάσει, ο ίδιος μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει στην ενασχόληση με τα κοινά.

Η έκπληξη ήταν μεγάλη, όταν έγινε γνωστό το εν λόγω θέμα, με τους «The Times» να αποκαλύπτουν το περασμένο Σάββατο (24/10), ότι ο Άντριου επιθυμεί να γυρίσει στα κανονικά του καθήκοντα. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Πρίγκιπας επιθυμεί να αναλάβει πάλι καίριο ρόλο στα δημόσια ζητήματα της πατρίδας του, με την περίοδο της καραντίνας να του έχει δώσει όλο τον απαραίτητο ρόλο, προκειμένου να αναδιοργανωθεί και να εμφανιστεί πιο έτοιμος, ώστε να έχει ξανά μια σημαντική θέση.

Πρίγκιπας Άντριου επιστροφή

Ημερομηνία επιστροφής, βέβαια, δεν υπάρχουν, αλλά υπολογίζεται πως η επιστροφή του θα μπορούσε να γίνει μέσα στο 2021, με τους «The Times» να προσθέτουν, ότι έτσι θα μπορέσει πιο εύκολα να λύσει τα νομικά του ζητήματα με την αμερικανική Δικαιοσύνη. Η «The Telegraph», πάντως, απάντησε με ρεπορτάζ που επισημαίνει, ότι ο Άντριου δε σκοπεύει να γυρίσει στη δημόσια ζωή, μέχρι να «καθαρίσει» το όνομά του. Ο ίδιος, επιπλέον, σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο Ενημέρωσης, δεν πρόκειται να έχει κανέναν πραγματικά σημαντικό ρόλο στο παλάτι, ακόμη κι αν τελικά αποφασίσει να γυρίσει στη δημόσια ζωή.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Άντριου έχει δείξει αξιοθαύμαστη συνεργασία με την αμερικανική δικαιοσύνη, σχετικά με το σκάνδαλο, όπου φαινόταν να βρίσκεται μπλεγμένος. Έχει δώσει, δε, σημαντικά στοιχεία και δεν αποκλείεται να καταφέρει να ξεφύγει από οποαδήποτε τιμωρία. Η υπόθεση, φυσικά, δεν έχει τελειώσει και περιμένει τις τελικές αποφάσεις, ελπίζοντας πως θα τον δικαιώσουν και θα του δώσουν την ευκαιρία να επανέλθει με… καθαρό κούτελο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share