Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με... θηλυκή παρέα στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινάς - Μίλησε δημόσια για το θέμα

Όλα όσα είπε

29 Οκτωβρίου 2020 08:52
Με... θηλυκή παρέα στο σπίτι ο Νίκος Μουτσινάς - Μίλησε δημόσια για το θέμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με… παρέα βρέθηκε στο σπίτι του ο Νίκος Μουτσινάς, με τον διάσημο ηθοποιό και παρουσιαστή να μιλά δημόσια για το θέμα, σε μια στιγμή που μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram.

Ο ίδιος μένει σε ένα υπέροχο και cozy σπίτι στο Χαλάνδρι μαζί με τα δυο αγαπημένα του σκυλιά και την υπέροχη γάτα του, Τζουτζούμπι.

Μάλιστα ο Νίκος Μουτσινάς, που ζει εσχάτως εφιαλτικές στιγμές, συχνά ανεβάζει βίντεο με τα παιχνίδια που κάνουν όλοι μαζί δείχνοντας παράλληλα αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του. Όπως φαίνεται στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, το λαχανί ενώ ο μοντέρνος γκρι καναπές του ξεχωρίζει.

Εχει επίσης μια μεγάλη βεράντα, στην οποία του αρέσει να χαλαρώνει παρέα με φίλους ενώ η λαχανί απόχρωση στη βιβλιοθήκη του γραφείου του Νίκου Μουτσινά, είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή.

O παρουσιαστής έμενε στην περιοχή του Λυκαβηττού και πέρυσι τον Δεκέμβρη πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο Χαλάνδρι.

Τρελά ερωτευμένος ο Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε σύντροφό του

Ο Νίκος Μουτσινάς ομολόγησε τη σχέση του και μάλιστα αίσθηση προκάλεσε ο δημόσιος λόγος για σύντροφο!

Ο παρουσιαστής είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να μιλάνε για την προσωπική τους ζωή, αφού θέλουν να την προστατέψουν από την δημόσια έκθεση.

Ωστόσο, για πρώτη φορά έκανε λόγο για σύντροφο στην ζωή του, αποκαλύπτοντας σε μια ανάρτηση ότι περνάνε μαζί τις διακοπές τους παρέα και με φίλους τους!

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε στην λεζάντα «Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ».

Σοκαρισμένος όλος ο ΣΚΑΪ - Ο άντρας που τάραξε τον Νίκο Μουτσινά

Κέρωσε όλος ο ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ένας άντρας βγήκε On air στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". Τι συνέβη;

Ο Νίκος Μουτσινάς για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν παρουσιάζει την μεσημεριανή εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" και το κοινό δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του, κάτι το οποίο φαίνεται άλλωστε και από τα νούμερα τηλεθέασης. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός προσπαθεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού εμπλουτίζοντας τις στήλες της εκπομπής του.

Φέτος, λοιπόν, στη στήλη "λύνουμε τα ερωτικά σας" έχει αποφασίσει πως σε "έκτακτα περιστατικά" θα βγάζει On air τον αποστολέα του μηνύματος. Ένα τέτοιο τηλεφώνημα βγήκε λοιπόν στον αέρα και ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του.

Ο Νίκος Μουτσινάς δέχθηκε τηλέφωνο από έναν τηλεθεατή, ο οποίος ήθελε απεγνωσμένα να βρει γυναίκα. Ο παρουσιαστής συνομίλησε κανονικά μαζί του και προσπάθησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως στην τηλεφωνική γραμμή δεν ήταν κάποιος τηλεθεατής, αλλά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκανε φάρσα στον Νίκο Μουτσινά. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο παρουσιαστής ξέσπασε σε γέλια, όταν κατάλαβε ότι συνομιλούσε τόσο ώρα με την Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share