Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Είστε ξεφτιλισμένοι": Έξαλλος ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος - Πήρε τη μεγάλη απόφαση

Ποιο το περιστατικό που τον είχε εξοργίσει;

28 Οκτωβρίου 2020 12:31
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και λίγο καιρό κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα δημοσίευμα που αφορά την οικογένεια του Ματέο Παντζόπουλου και συγκεκριμένα την σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη. Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Μάκης, δηλώνει ενοχλημένος, σε κοντινό του πρόσωπο, για τα όσα γράφονται ακόμα και τώρα που η Ελένη αποφάσισε να αποσυρθεί - έστω και προσωρινά - από το χώρο.

Ο Ματέο Παντζόπουλος εδώ και χρόνια στέκεται βράχος στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και της οικογένειά τους και ποτέ δεν έχει βγει να μιλήσει στις κάμερες ή δεν έχει πάρει κανέναν δημοσιογράφο να παραπονεθεί για τα όσα γράφονται. Μέσα από το Vandas' blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω την ενόχλησή του για ένα δημοσίευμα που χρησιμοποίησε - όπως μου μετέφεραν πως δήλωσε χαρακτηριστικά - το πρόσωπο της γυναίκας του για να "πουλήσει"

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφερόταν στην ταραχή της Ελένης Μενεγάκη με την φωτιά που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες σε περιοχή της Άνδρου.

Ώρες αγωνίας ζούσε μέχρι αργά το βράδυ, καθώς η πύρινη λαίλαπα, που είχε ξεσπάσει από... διαβάστε περισσότερα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share