Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Μαζέψου! Με ξεφτιλίζεις...": Έξαλλη η Σίσσυ Χρηστίδου

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

27 Οκτωβρίου 2020 17:51

Για όσους γνώριζαν, μόνο ξαφνικός δεν ήταν ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη. Παρότι οι ίδιοι ακολουθώντας την νέα μόδα των celebrities που ανακοινώνουν το διαζύγιό τους με δελτίο τύπου στα media, ωστόσο ο χωρισμός τους μόνο πολιτισμένος δεν ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρίση είχε χτυπήσει την πόρτα του πρώην πλέον ζευγαριού από καιρό. Και οι "πέτρες του σκανδάλου" ήταν πολλές. Ο Μαραντίνης, όταν ως παντρεμένος πια είδε την καριέρα του να απογειώνεται και τις θαυμάστριες και όχι μόνο να τον κυνηγούν σαν τρελές, δεν άργησε να ενδώσει στους πειρασμούς. Άλλωστε, με τη Σίσσυ είχαν κάνει πια δυο παιδιά και η φθορά του γάμου είχε αρχίσει να τους χτυπάει την πόρτα.

Βέβαια, η Χρηστίδου δεν έμαθε αμέσως τις… ατασθαλίες του συζύγου της. Πέρασε καιρός για να αρχίσουν να φτάνουν στ΄ αυτιά της οι πρώτες πληροφορίες. Στην αρχή έπαθε σοκ και ήταν έτοιμη να τα διαλύσει όλα.

Όμως, με την παρότρυνση της οικογένειάς της, αλλά και για χάρη των παιδιών και της αγάπης που του είχε, αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία. Μετά από μια συζήτηση μεγάλης έντασης με πολλά «γαλλικά», αποφάσισαν να συνεχίσουν την προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, με την προϋπόθεση ότι ο Θοδωρής θα μαζευόταν.

Βλέπετε, είχε φτάσει στο σημείο να φλερτάρει ακόμα κι ενώ τραγουδούσε με διάφορες ομορφούλες που τον θαύμαζαν από κάτω, φέρνοντας τη Σίσσυ σε πολύ δύσκολη θέση. "Μαζέψου...Με ξεφτιλίζεις!" ήταν μια από τις μόνιμες εκφράσεις της παρουσιάστριας.

"Αυτόν τον άντρα αγαπώ" Το ανακοίνωσε επίσημα η Σίσσυ Χρηστίδου - Νέος πόλεμος με τον Μαραντίνη

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να τραβούν χωριστούς δρόμους πλέον όμως μετά τον πολύκροτο διαζύγιο τους μεταξύ τους επικρατεί πόλεμος, δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο τους.

Οι δυο τους πλέον συναντιούνται μόνο για τα παιδιά και ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" αρκετές φορές σε κοινή έξοδο, όμως σύμφωνα με τα social media o "πόλεμος μεταξύ τους καλά κρατεί".

Όλα ξεκίνησαν από ένα στόρι του Μαραντίνη στο οποίο έγραφε "Δεν ενδιαφέρεσαι που με χάνεις; Θα σταματήσω να πολεμάω για να σε κατακτήσω!" και η Σίσσυ Χρηστίδου θεώρησε πως ο... παραλήπτης ήταν εκείνη. Έτσι αποφάσισε να "φουντώσει" τον πρώην σύζυγό της με ένα βίντεο στο οποίο αναφέρεται στον άντρα που... αγαπά.

Και ποιος είναι αυτός; Ένας αθλητής παρκούρ τον οποίο αναφέρει στο story της γιατί τον θαυμάζει και όπως λέει το ίδιο τον θαυμάζουν και τα παιδιά της. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Θοδωρής Μαραντίνης έγινε έξαλλος και τα story με τις... μπηχτές δεν είχαν τέλος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share