Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Φωτογραφία που προκαλεί σοκ!

27 Οκτωβρίου 2020 09:06
Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Φωτογραφία που προκαλεί σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εμφανώς αδυνατισμένος, με casual ριγέ t–shirt και έχοντας αφήσει γενειάδα, είχε εμφανιστεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε οικογενειακή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη στο Instagram, με αφορμή γενέθλιά της. Ωστόσο, η αλήθεια είναι, ότι την προσοχή την “τράβηξε” η κούκλα κόρη τους.

Συγκεκριμένα, σε αυτή τη φωτογραφία, βλέπουμε τα δύο παιδιά του ζευγαριού, τα οποία έχουν μεγαλώσει αρκετά. Η κόρη τους, Αλίκη, είναι μια κούκλα και όσο μεγαλώνει μοιάζει στη μαμά της. Εσείς τι λέτε; Μιας και αναφερθήκαμε στα παιδιά του ζευγαριού, δείτε εδώ τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η Παζαΐτη στα γενέθλιά τους.

Δείτε και μόνοι σας στο Athensmagazine.gr:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc) στις

Απρ, 2020 στις 10:41 πμ PDT

Αποκάλυψη-σοκ για τον Κώστα Καραμανλή: «Πήγαινε...» (Video)

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε η Σοφία Μουτίδου για τον Κώστα Καραμανλή, μέσω της εκπομπής The Booth που προβάλλεται στο Open, κάνοντας τα κορίτσια να σοκαριστούν.

Δείτε όλα όσα είπε:

Επίσης, δείτε μια οικογενειακή φωτογραφία που μαγνήτισε τα βλέμματα. Γιατί όλοι κοιτούσαν το πρόσωπο της 16χρονης κόρη τους.

Ανακοίνωσε την απόλυτη ευτυχία η Νατάσα Παζαΐτη - Στο πλευρό της ο Κώστας Καραμανλής

Την απόλυτη ευτυχία ανακοίνωσε η Νατάσα Παζαΐτη, με τον Κώστα Καραμανλή να βρίσκεται στο πλευρό της και να στηρίζει κάθε επαγγελματικό βήμα της συζύγου του, με 11 χρόνια να έχουν περάσει από τότε που σταμάτησε να είναι πρωθυπουργός της χώρας.

Η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι πάντοτε ενεργή και ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για την ιατρική, προβάλλοντας τη σχετική της ιδιότητα, αφού είχε σπεύσει να λάβει και το πτυχίο της όσο ο άνδρας της εξασκούσε καθήκοντα πρωθυπουργού, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν στην επιφάνεια εικόνες από το μαγικό τους σπίτι στη Ραφήνα.

Η ίδια, λοιπόν, βρέθηκε πρόσφατα στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο, ούσα μία από τους ομιλητές. Φανέρωσε, δε, μέσω Instagram την χαρά της για το γεγονός.

«Συμμετοχή στο 11ο Πειραϊκό Ογκολογικό Συνέδριο με θέμα Πολύπλευρη Διεπιστημονική Αντιμετώπιση του Καρκίνου», έγραψε και στην φωτογραφία φαίνεται η ευχαρίστηση, που αποτέλεσε μέρος αυτού του συνεδρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share