Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021

"Ήταν μόνο ένα παιχνίδι..." - Αποκάλυψη σοκ από τη Δέσποινα Βανδή για τον άντρα που της πήρε το μυαλό

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια;

25 Οκτωβρίου 2020 14:08
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μπορεί να είναι χρόνια μαζί, παραμένουν όμως το ίδιο ερωτευμένοι όσο στην αρχή της σχέσης τους.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και για τον κεραυνοβόλο έρωτα που την κτύπησε. Ωστόσο, μόλις μία ημέρα πριν κυκλοφόρησε το καινούριο της τραγούδι.

«Με τον Ντέμη είμαστε μαζί 21 χρόνια. Πριν συναντηθούμε, μιλούσαμε σχεδόν τρεις μήνες στο τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι λίγο περίεργο το πώς ξεκίνησε η σχέση μας. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Γεια σου, Δέσποινα, είμαι ο Ντέμης". Θυμάμαι ότι στο πρώτο μας ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι συμβόλιζε ο Ντέμης για την ομάδα του».

Βανδή- Νικολαΐδης

Οι ρόλοι στην αρχή της σχέσης ήταν προσδιορισμένοι, όπως είπε κι αυτό της άρεσε πολύ ενώ χαρακτήρισε τον γάμο ως μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Μυστικό του επιτυχημένου γάμου βρίσκει την επικοινωνία.

«Δεν μιλάγαμε καθημερινά. Μια στις τόσες. Ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι του κυνηγού, που μου αρέσει πολύ. Να μη χαλάσουμε και τους ρόλους. Εμένα μ' αρέσει αυτός ο ρόλος. Καμιά φορά με ρωτάνε και εμένα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν γάμο. Αν το ήξερα, θα έγραφα ένα βιβλίο και θα έβγαζα πολλά λεφτά. Ο γάμος μας ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση. Αισθανόμουν πολύ καλά μ' αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωθα ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτά, βέβαια, όλοι τα ονειρεύονται, αλλά όταν έρχονται τα παιδιά, έρχονται άλλοι κραδασμοί. Για μένα το μυστικό είναι να υπάρχει επικοινωνία. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να μιλάς με τον άνθρωπό σου και να σ' ακούει, έστω κι αν εκείνη τη στιγμή δείχνει ότι δεν σ' ακούει», δήλωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share