Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

«Μάρκο Σεφερλή σε ψάχνω…» - Οικογενειακό σοκ για τον ηθοποιό και την Έλενα Τσαβαλιά

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

25 Οκτωβρίου 2020 11:40
«Μάρκο Σεφερλή σε ψάχνω…» - Οικογενειακό σοκ για τον ηθοποιό και την Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ υπήρξε στην οικογένεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, με τον ηθοποίο και τη σύζυγό του να βιώνουν δύσκολες ώρες, εν όψει της διαδικασίας που έγινε γνωστή πως θα ακολουθήσει, μετά και τις προηγούμενες περιπέτειες.

Ο σκηνοθέτης και κουμπάρος του Σεφερλή, Μάνος Καμπίτης, ο σκηνοθέτης της ταινίας «Χαλβάη 5-0», ξεκαθάρισε τη θέση του για την κόντρα τους, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τη διακίνηση της πνευματικής του ιδιοκτησίας.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε, χωρίς να δώσει την έγκρισή του η ταινία ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα όπου με πληρωμή όποιος ήθελε μπορούσε να την «κατεβάσει».

Ο Καμπίτης επέλεξε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη δικαστική διαμάχη με τον συνεργάτη, φίλο και κουμπάρο του, Μάρκο Σεφερλή, και τα όσα ακούστηκαν.

«Υπάρχει μία διαμάχη συνεργατών. Οι κουμπαριές είναι κάτι άλλο. Ακούστηκε ότι εγώ πήγα να μπω σαν προσωρινός δικαιούχος της ταινίας. Ο δικαιούχος της ταινίας είμαι εγώ. Δεν μου αρέσει να βγαίνω σε κανάλια. Ένας από τους λόγους που βγαίνω σήμερα είναι για να βάλω τα θέματα στη θέση τους. Τα δικαιώματα της ταινίας ανήκουν στον σκηνοθέτη πριν παραχωρήσει μεγάλο μέρος στον παραγωγό. Αν δεν υπάρχει αυτό, υπάρχει πρόβλημα. Από πλευράς μου, όπως κάνω σε κάθε δουλειά, πάντα κάνουμε συμβόλαιο. Δεν υπογράψαμε ενώ εγώ ζητούσα να συμβεί. Σίγουρα, λόγω της επί 25 φιλίας μου με τον Μάρκο Σεφερλή δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα με “ρίξει” η πλευρά του».

«Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε όταν έγινα πιο πιεστικός. Πήρα μία μικρή προκαταβολή και στη συνέχεια αφού έγινα πολύ πιεστικός πήρα ένα e-mail σε απάντηση των πολλών που είχα στείλει για την αμοιβή μου που έλεγε ότι η εταιρεία δεν μου οφείλει τίποτα».

«Το ποτήρι ξεχείλισε όταν δεν μου απαντούσαν και όταν η κοινοπραξία είπε ότι δεν μου οφείλει τίποτα. Όταν μετά έψαχνα να βρω τον κολλητό μου φίλο και δεν φανερωνόταν. Και πήγαμε δικαστικά. Η πρώτη πλατφόρμα κατέβασε την ταινία και χθες κατέβασε και δεύτερη πλατφόρμα την ταινία».

«Μου λένε ότι δεν θα ξαναδουλέψω. Ότι έχει κάνει σούσουρο ο Σεφερλής στην αγορά, ότι υπεξαίρεσα χρήματα, ότι εγώ απέφευγα να υπογράψω, ότι είμαι άπειρος κτλ».

«Για όλο αυτό φταίει το υπερεγώ του Σεφερλή, αυτό που ευθύνεται και για όλες τις κόντρες του», κατέληξε στο τέλος ο σκηνοθέτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share