Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Άλλαξαν τα σχέδια για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Αποφάσισαν σε λίγο καιρό να…

Ποιες οι επόμενες κινήσεις τους;

25 Οκτωβρίου 2020 07:28
Άλλαξαν τα σχέδια για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο - Αποφάσισαν σε λίγο καιρό να…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις είναι σπουδαίες για την προσωπική ζωή της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, ειδικά μετά την αποχώρηση της πρώτης από την τηλεόραση, αφού πια τα σχέδια αλλάζουν, μαζί με τις σχετικές αποφάσεις του ζεύγους.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αποφάσισε να απέχει από την τηλεόραση, ενώ είχε βρεθεί... στα μαχαίρια με το σύζυγό της, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μας ενημέρωσε η ίδια η Ελένη, αυτές οι φωτογραφίες ήταν τραβηγμένες λίγες ημέρες πριν φύγει για την Άνδρο, ενώ ανακοίνωσε πως θα επέστρεφε άμεσα στην Αθήνα, αφού ανανέωσε μία από τις πιο σημαντικές συνεργασίες της, η οποία όμως δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση.

Σε όλες τις φωτογραφίες είναι κούκλα και δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον καιρό της Ελλάδας γι’ αυτό. «... Και ένα ευχαριστώ στο αξεπέραστο φως της χώρας μας, γιατί όλες οι φωτό που βλέπετε έχουν φυσικό φωτισμό... τον ήλιο μας. Καλημέρα σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά. Η Ελένη είναι εμφανώς χαρούμενη, ξεκούραστη κι ευτυχισμένη και πολύ καλά με την απόφαση της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Εξάλλου έχει τα δικά της σχέδια και πλάνα, τα οποία έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει πράξη με το Ματέο Παντζόπουλο πάντα στο πλευρό της.

Τα καινούργια σχέδια της παρουσιάστριας μπορεί να μην περιλαμβάνουν για ένα διάστημα την τηλεόραση, περιλαμβάνουν όμως όλα τα πράγματα που η Ελένη αγαπάει: Την οικογένεια της το σπίτι της, τα Άχλα. Κυρίως αυτά, καθώς πλέον η Ελένη είναι αποφασισμένη να αφιερωθεί αποκλειστικά στις επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει μαζί με τον άντρα της ζωής της τον Ματέο.

Οι δύο τους έχουν εδώ και καιρό πολλά πλάνα για επέκταση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, πλάνα που καθυστέρησαν λόγω του κορωνοϊού, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι η Ελένη ήταν πολύ απασχολημένη με την τηλεόραση. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θέλησε να μείνει εκτός για ένα διάστημα, να μπορέσει να συγκεντρωθεί σε αυτό που η ίδια βλέπει ως το μέλλον το δικό της και της οικογένειας της: τις τουριστικές επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει και εξελίξει με το Ματέο Παντζόπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share