Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίθανες αποκαλύψεις για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Χωρισμένοι μες στο ίδιο το σπίτι τους!

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια

25 Οκτωβρίου 2020 06:58
Απίθανες αποκαλύψεις για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη: Χωρισμένοι μες στο ίδιο το σπίτι τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίθανες αποκαλύψεις βγήκαν στην φόρα από την ίδια τη Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με την ίδια να αναφέρει πως είναι… χωρισμένοι στο ίδιο το σπίτι τους, μιας και ο διάσημος τραγουδιστής έχει μια συγκεκριμένη συνήθεια και, γενικά, έχουν διαφορές στις δραστηριότητές τους.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει κόψει οριστικά το κρέας και έτσι ο ρεπόρτερ της εκπομπής, θέλησε να μάθει αν έχει υιοθετήσει και η Ζέτα Μακρυπούλια την ίδια συνήθεια, με την επίσημη είδηση για το γάμο να έχει γίνει γνωστή.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ακόμα δεν μπορεί να το κόψει, αλλά λόγω του αγαπημένου της, τρώει πολύ συχνά vegan φαγητά.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης διαβάζει πολύ συχνά στο σπίτι ένα βιβλίο με vegan συνταγές που του είχε κάνει δώρο πέρυσι ο Γρηγόρης Μπάκας.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια μίλησε και για τα νούμερα τηλεθέασης, αποκαλύπτοντας πως δεν τα παρακολουθεί συστημάτικα.

«Κόκκαλο» η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Της ανακοίνωσε ότι…

«Κόκκαλο» έμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια εξαιτίας αυτού που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τον αγαπημένο τραγουδιστή να ανακοινώνει κάτι, που την εξέπληξε σε υπερθετικό βαθμό.

Συγκεκριμένα, ο Χατζηγιάννης πήρε δώρο στην Ζέτα Μακρυπούλια αξίας 380.000 ευρώ. Οι φωτογραφίες βρέθηκαν στην δημοσιότητα και σίγουρα θα τρελαθείτε.

Αν και οι δυο τους το ήθελαν καιρό, εκείνος της το πήρε δώρο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, μιας και είναι πανάκριβο! Μιλάμε φυσικά, για ένα υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο και απέκτησαν πριν χρόνια.

Αν και οι δυο τους είχαν δει αρκετά σκάφη μαζί, δεν είχαν καταλήξει σε κάποιο και είχαν αφήσει για λίγο το θέμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Μιχάλης είχε διαλέξει το κατάλληλο γιοτ και για δυο βδομάδες περίμενε μόνο τα διαδικαστικά για να το δείξει στην αγαπημένη του. Έτσι πριν λίγο καιρό, οι δυο τους πήγαν βόλτα στο Τροκαντερό Φλοίσβου και ο αγαπημένος της, της έδειξε το 18μετρο γιοτ που αγόρασε για να πηγαίνουν από νησί σε νησί τα καλοκαίρια.

Το σκάφος τους είναι Predator 60, έχει βρετανική καταγωγή και το κόστος του πλέον έχει πέσει και κυμαίνεται από 800 χιλιάδες ευρώ έως 1,2 εκ. Ευρώ. Είναι λιτό και σύγχρονο και μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα στην master καμπίνα, στην μικρότερη αλλά και στο αναπροσαρμοζόμενο καθιστικό που διαθέτει. Μάλιστα το έβγαλαν «ζεμί» (Ζέτα – Μιχάλης), και μας σκάλωσαν ακόμα παραπάνω. Δείτε το σκάφος, που σύμφωνα με το πρώτο θέμα έχει τιμή 380.000 ευρώ τελικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share