Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χωρισμός "βόμβα" στο MasterChef: Τίτλοι τέλους για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι

Ο λόγος για...

24 Οκτωβρίου 2020 15:48
Χωρισμός

Η μία την άλλη διαδέχονται οι... εκπλήξεις για τους παίκτες του MasterChef. Μετά την ανακοίνωση πως πρώην παίκτης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, σειρά είχε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς τίτλοι τέλους έπεσαν για το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της σεζόν που πέρασε.

Ο λόγος για την Ντέμη Γεωργίου και τη σύζυγο της Άλκηστις.

Η Ντέμη Γεωργίου, η βίγκαν σεφ που γνωρίσαμε πέρσι στο Master Chef, συζητήθηκε αρκετά μετά την αποκάλυψη του γάμου της με την επί 9 χρόνια σύζυγο της, Άλκηστις.

Άσχημα τα νέα, όμως, για το ζευγάρι καθώς η πρώην παίκτρια του μαγειρικού σόου, μίλησε στην εκπομπή "Pop Up" και συγκεκριμένα στην Χριστιάνα Κοχλατζή και αποκάλυψε πώς δεν είναι πλέον μαζί με την Άλκηστις.

Η ίδια ανέφερε πως περνάει μια αρκετά δύσκολη περίοδο αλλά πως δεν έχει λύσει ακόμη το σύμφωνο συμβίωσης μαζί της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχει ένας περίεργος αποχωρισμός που μοιάζει και λίγο με χωρισμός θα έλεγα. Η Άλκηστη βρίσκεται στο Λονδίνο. Μοιάζει σα να είναι επαγγελματική υποχρέωση, αλλά πάντα είναι κάτι παραπάνω. Οπότε με πετυχαίνεις σε δύσκολη φάση. Δεν ήταν προσωπικά τα ζητήματα, αλλά αυτά που δημιουργήθηκαν με τη δημοσιότητα, λίγο με το bullying, λίγο με την υπερπροβολή. Η Άλκηστη το προκάλεσε αυτό με την παρότρυνση της να μπω στο Masterchef… Είναι δύσκολα, περνάω πολύ δύσκολα. Συναισθηματικά είμαι πολύ μπερδεμένη και νιώθω την εγκατάλειψη. Κάθε εμπόδιο και κάθε αποχαιρετισμός είναι για κάλο.»

Συγκλονίζει η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η γνωστή σε όλους πρώην παίκτρια του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ μπροστά και να είναι μία από τους φιναλίστ του παιχνιδιού, εδώ και ένα μήνα βιώνει μία από τις πιο θλιβερές περιόδους της ζωής της, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τους άφησε όλους μετέωρους και γεμάτους πόνο.

Ένας μήνας πέρασε από το δυσάρεστο συμβάν και βλέπουμε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Σπυριδούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο πατρικό της στο Βόλο μαζί με την οικογένειά της.

Ο πατέρας της Σπυριδούλας, Λευτέρης Καραμπουτάκης, «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών, ενώ πληροφορίες λένε πως καθώς παλιότερα διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, εμφύσησε την αγάπη για την κουζίνα στην κόρη του.

Στην ανάρτηση της Σπυριδούλας βλέπουμε πως ευχαριστεί όσους ακολούθους της της στέλνουν λόγια συμπαράστασης σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Πηγή: Youweekly.gr

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share