Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Αλιμπέρτη - Συγκλονισμένη η ηθοποιός

Τι συνέβη;

24 Οκτωβρίου 2020 13:05
Πλάνταξε στο κλάμα η Σοφία Αλιμπέρτη - Συγκλονισμένη η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη με μια τελευταία οικογενειακή της εξέλιξη, με τη διάσημη ηθοποιό να… πλαντάζει στο κλάμα από τη συγκίνηση με αυτό που είδε, ενώ πρόσφατα σόκαρε με τη δήλωσή της για το one night stand.

Συγκεκριμένα, ο μικρότερος γιος της από το γάμο με τον Γιάννη Πάριο, Νικόλας Βαρθακούρης, έκανε το δικό του ξεκίνημα στο τραγούδι και μας παρουσιάζει το πρώτο τραγούδι του συνοδευόμενο από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ.

Ο 24χρονος, με το καλλιτεχνικό όνομα good job nicky και το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, το στιλ και την αισθητική, έρχεται να ταράξει τα νερά τόσο με το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music, όσο και με το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Δίπλα του βρίσκεται φυσικά η οικογένειά του, που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Ο Χάρης Βαρθακούρης, μάλιστα, έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας με καμάρι: «Αυτός είναι ο μικρός μου αδερφός. Good job Nicky».

«Μου λείπει και νιώθω μόνη μου...» - Σοκ με τη Σοφία Αλιμπέρτη

Σοκ είχε υπάρξει προ ετών με τη Σοφία Αλιμπέρτη, καθώς αγαπημένο της πρόσωπο είχε μιλήσει για τη μοναξιά που ένιωθε, μαζί με το ότι της έλειπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζωή, είχε μιλήσει αναλυτικά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την κόρη της, η οποία έχει χαθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, και το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

«Ενώ πρώτα ξέραμε τη ζωή μας, και είχαμε χαράξει ένα δρόμο, όλες οι παλιές τραγουδίστριες πεινάνε, με παίρνουν και μου λένε να τις βοηθήσω, αλλά δεν έχω τη δύναμη να βοηθάω τώρα. Όλοι περνάμε δύσκολα. Δούλευα δύο και τρεις δουλειές, σε εργοστάσιο και το βράδυ ως τραγουδίστρια, δεν γνώρισα παιδικά χρόνια. Ήμουν 18 και κάτι όταν ήρθε η Σοφία. Κάποια στιγμή που είχα εξαντληθεί, πήρε τα παιδιά μου η μητέρα μου στην Κέρκυρα.

Στερήθηκα την οικογένεια στη ζωή μου, δεν υπήρχε ο άντρας, το στήριγμα του σπιτιού, χώρισα χωρίς να έχει σαραντίσει ο γιός μου, και βρέθηκα με δυο παιδιά μόνα του να τα μεγαλώνω, για αυτό και είμαι μόνη μου. Αυτόν τον άνθρωπο τον έχω ξεχάσει, δεν ενδιαφέρθηκε για τα παιδιά του. Η ζωή αυτή είναι όλο φαρμάκια, δεν έχω ούτε παρέες ούτε τίποτα. Είμαι τελείως μόνη μου», κατέληξε, εμφανώς συγκινημένη.

Όσο γι ατην κόρη της; «Η Σοφία σταμάτησε εκεί που έπρεπε, είναι μια χαρά εκεί που είναι. Μου λείπει και η κόρη μου και ο γιός μου. Θα τους πάρω 2-3 τηλέφωνα την ημέρα». είπε η κ. Αλιμπέρτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share