Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Μαζέψου ρε...» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου

Το δημόσιο σχόλιο του

24 Οκτωβρίου 2020 09:52
«Μαζέψου ρε...» - Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος «ξέσπασε» για ακόμη μια φορά δημόσια εναντίον διάσημου συναδέλφου του, με ένα πρωτοσέλιδο να «πυροδοτεί» την αντίδρασή μου.

Το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα «Μακελειό» στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον του Στέφανου Χίου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο επίκεντρο της δημοσιότητας είναι η δίκη της Χρυσής Αυγής και οι ποινές στα μέλη της εγκληματικής, σύμφωνα με το δικαστήριο, οργάνωσης. Όμως, το νέο φύλλο από το «Μακελειό» ρίχνει… λάδι στη φωτιά καθώς φιλοξενεί συνέντευξη του πολιτικού, πρώην βουλευτή και καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης του ακροδεξιού νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Αυτό το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» λοιπόν, εξόργισε τον δημοσιογράφο, εκδότη και παρουσιαστή ειδήσεων Νίκο Χατζηνικολάου ο οποίος, έχοντας κάνει μια ολική επαναφορά, δεν «μάσησε» τα λόγια του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Κεντρικό θέμα, η αποκλειστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «Θα ξαναπάω φυλακή για την πατρίδα» και λεζάντα «Εξαπολύει πυραύλους Εξοσέτ για Κούλη – Δένδια – Σαμαρά – πολιτικό σύστημα – ΜΜΕ».

«Ένας εισαγγελέας; Μαζέψτε τον! Ντροπή! Ποιοι τον καλύπτουν; Κύριε υπουργέ Δικαιοσύνης ποιοι καλύπτουν αυτόν τον αλήτη; Ποιοι του κάνουν πλάτες; Είναι αλήθεια ότι η γυναίκα του εργάζεται στην ΕΥΠ;», έγραψε σε μια σειρά από tweets o δημοσιογράφος και εκδότης ενώ όπως φαίνεται, θα υπάρξει συνέχεια…

Η… κόντρα κρατά από το καλοκαίρι

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ένας ασχολείται με τον άλλο. Στο επίκεντρο της δημοσιότητας είχε έρθει το καλοκαίρι που μας πέρασε, η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο Στέφανος Χίος έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια τα ξημερώματα. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα και μάλιστα, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λοιπόν, έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό τη συγκεκριμένη είδηση που ανέφερε πως ο Στέφανος Χίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Κάτω από την ανάρτηση μια ακόλουθος του κορυφαίου δημοσιογράφου και παρουσιαστή σχολίασε το εξής: «Περαστικά στον άνθρωπο! Να είναι καλά!!!». Όμως, αυτό το σχόλιο έφερε την αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος απάντησε χαρακτηστικά: «Περαστικά του, αλλά πρόκειται για τεράστιο αλήτη! Η απαράδεκτη επίθεση εναντίον του δεν τον «αθωώνει» για τις αθλιότητες που έχει διαπράξει…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share