Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλίψη για τον Μάρκο Σεφερλή - Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά

Τι συνέβη;

23 Οκτωβρίου 2020 11:53
Θλίψη για τον Μάρκο Σεφερλή - Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις δικαστικές αίθουσες θα βρεθεί ο Μάρκος Σεφερλής για τα δικαιώματα της νέας του ταινίας «Χαλβάη 5-0». Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον χειμώνα σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η ταινία σταμάτησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Τότε μπήκε σε μία συνδρομητική πλατφόρμα όπου ο καθένας μπορούσε να την δει έναντι χρηματικού αντιτίμου ωστόσο η ταινία κατέβηκε κι από εκεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Hταινία κατέβηκε από την συνδρομητική πλατφόρμα λόγω ασφαλιστικών μέτρων. Ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτσης απαγόρευσε την προβολή της ταινίας αφού όπως είπε δεν έχει πληρωθεί από αυτήν.

Στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά του Μάρκου Σεφερλή. Ο δικηγόρος του δημοφιλούς ηθοποιού ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης προσφεύγει στα δικαστήρια για την συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η πλευρά του Μάρκου Σεφερλή, μία απόφαση ήταν εναντίον του καλώντας τον να πληρώσει και το δικαστικά έξοδα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή, ο δημοφιλής ηθοποιός θα στραφεί δικαστικά εναντίον του σκηνοθέτη για συκοφαντική δυσφήμηση. Πρέπει να πούμε ότι οι δύο άνδρες είναι χρόνια συνεργάτες και διατηρούσαν μέχρι πρότινος πολύ καλές σχέσεις.

"Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...": Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν αρκετό καιρό, είχαν βρεθεί στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά και για τα επαγγελματικά τους. Τι είχαν αποκαλύψει;

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα.

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share