Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φεύγουν άρον άρον από την Ελλάδα Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη!

Τι συνέβη;

23 Οκτωβρίου 2020 09:29
Φεύγουν άρον άρον από την Ελλάδα Ματέο Παντζόπουλος και Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη στις 29 Οκτωβρίου, ο Ματέο Παντζόπουλος έχει αρχίσει ήδη να της ετοιμάζει το δώρο του και... εμείς μάθαμε τι είναι.

Την ώρα που πολλές παρουσιάστριες διεκδικούν τον θρόνο που άφησε «ορφανό», η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες αφότου φωταγώγησε το Μέγαρο, έφυγε για την Άνδρο με τον... παίδαρο, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, που την ακολουθεί σε κάθε ταξίδι.

Τι ετοιμάζει ο Ματέο Παντζόπουλος για τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη - Το δώρο του

Η γοητευτική Σκορπίνα ετοιμάζει μία ακόμα απόδραση βάζοντας πλώρη για άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό και με άφθονο κέφι στις βαλίτσες της, αφού σε κάθε της εμφάνιση δείχνει πως βρίσκεται στα καλύτερά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ελένη Μενεγάκη: Με μια φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο να χαϊδεύει την κοιλιά της ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μπορεί η παρουσιάστρια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, όμως πριν μερικούς μήνες έκανε μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το καλοκαίρι όπου ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο. Η αφορμή για να ανέβει αυτή η φωτογραφία ήταν η επέτειος γάμου του ζευγαριού όπως μας ενημέρωσε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη. Έτσι επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της!

“Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο ...σε κάνουν κιόλας ! #eleni #5years #love #marriage #family #hapiness ”, ήταν τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη για τα πέντε χρόνια γάμου της με τον Μάτεο Παντζόπουλο.

Δείτε παρακάτω την τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε η Ελένη Μενεγάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share