Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δυσάρεστες εξελίξεις με τη Φαίη Σκορδά

Χαμός ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στο...,

23 Οκτωβρίου 2020 09:22
Δυσάρεστες εξελίξεις με τη Φαίη Σκορδά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό, έλαβε από το STAR ένα προειδοποιητικό εξώδικο. Ποιος ο λόγος; Μα φυσικά οι διαρροές που βγάζει η εκπομπή για το GNTM 3.

Στα άκρα είναι πλέον οι σχέσεις ΑΝΤ1 και Star, καθώς τα δύο κανάλια μάχονται καθημερινά για να "χτυπήσουν" υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σε αντίθεση με την τακτική που ακολουθεί ο ALPHA και το Star, που επιμένουν να μην παίζουν προγράμματα άλλων καναλιών στις εκπομπές τους, δε συμβαίνει το ίδιο με τον ΑΝΤ1 και το OPEN που κατάφεραν να προκαλέσουν… πονοκέφαλο στους ιθύνοντες του Star με τα συνεχή spoilers για το GNTM 3!

Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, το κανάλι προειδοποίησε τα αντίπαλα στρατόπεδα (ΑΝΤ1 – OPEN) για τις εκπομπές "Πρωινό" και "Ευτυχείτε" που έβγαζαν συνεχώς spoilers για το ριάλιτι μοντέλων, με αποτέλεσμα το Star να θεωρεί πως χάνει μερίδιο της τηλεθέασης, καθώς το κοινό δεν έχει πλέον το ίδιο ενδιαφέρον να δει τι θα συμβεί.

Και ενώ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει εδώ και δύο εβδομάδες σταματήσει τα spoilers, δεν συνέβη το ίδιο και με τη Φαίη Σκορδά, με αποτέλεσμα το Star να στέλνει εξώδικο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΑΝΤ1 απαγορεύοντας του ρητά να "προδώσει" τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

Όπως πολλοί παρατήρησαν, δεν υπήρξε spoiler σχετικά με την αποχώρηση της Τρίτης, κάτι που έφερε ακόμα υψηλότερα νούμερα στο Star. Οι σχέσεις των δύο καναλιών, πάντως, είναι ύστερα από αυτό σε τεντωμένο σχοινί…

Πηγή: Youweekly.gr

"Στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο έπαιξε ρόλο...": Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το... "τρίτο" πρόσωπο στον γάμο του με την Φαίη Σκορδά

Ανατρεπτικός και χωρίς να «μασά» τα λόγια του ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από δυο χρόνια αποχής από συνεντεύξεις είχε αποφασίσει να μιλήσει για όλους και για όλα και ξεκαθαρίζει ποια είναι σήμερα η σχέση του με τη Φαίη Σκορδά, τι οδήγησε στο χωρισμό και αν θα έκανε ξανά σχέση με διάσημη γυναίκα.

«Δεν είμαι αλεξίσφαιρος. Άνθρωπος είμαι. Πληγώνομαι», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και δήλωσε: «Έχω κλάψει! Το πρώτο διάστημα που χωρίσαμε και έμπαινα σε ένα άδειο σπίτι χωρίς τα παιδιά ήταν δύσκολο».

Ο παρουσιαστής μέσα από τη συνέντευξή του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και ότι δεν έχουν οικονομικές διαφορές με την πρώην σύζυγό του.

«Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσω κάτι. Ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο. Ούτε από τη δική μου μεριά, ούτε από τη μεριά της Φαίης. Γιατί τότε γράφτηκαν πολλά και καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίζουμε. Δεύτερον, δεν υπάρχει καμιά κόντρα και δεν υπήρξε ποτέ. Γράφεται παντού ότι έχει μπει η εισαγγελία και ρυθμίζει τις περιουσίες μας. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρημάτων μεταξύ μας. Το οικονομικό κομμάτι το είχαμε λύσει πριν χωρίσουμε».

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στις αιτίες του χωρισμού δηλώνει ότι η σχέση τους έκανε απλά τον κύκλο της.

«Γιατί; Κάποια στιγμή κάτι τελειώνει σε ένα ζευγάρι. Άλλωστε, όλα τελειώνουν. Εγώ την αγαπώ την Φαίη και πιστεύω ότι και η Φαίη με αγαπά και την θεωρώ εξαιρετική μάνα. Αλλά προφανώς κάτι μας τελείωσε, για να περάσει σε ένα άλλο στάδιο η σχέση δυο ανθρώπων. Σε κάθε σχέση είναι πιθανόν να φύγει το πάθος της αρχής. Ενδεχομένως να έγινε αυτό και στη δική μας σχέση. Αυτό το βασικό στοιχείο που εξομαλύνει τις σχέσεις. Και όταν έκλεισε το στοιχείο αυτό σε ένα ζευγάρι, δημιουργούνται κόντρες γιατί βγαίνουν οι διαφορές στην επιφάνεια. Έτσι, αντί να ζούμε σε ένα σπίτι με εντάσεις, θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ζήσουμε χωριστά και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Κι εμείς και κυρίως τα παιδιά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share