Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βοήθεια!» Κραυγή αγωνίας από την Κατερίνα Καινούργιου (photo)

Σοκ!

23 Οκτωβρίου 2020 00:27
«Βοήθεια!» Κραυγή αγωνίας από την Κατερίνα Καινούργιου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα διαδικτυακής απάτης φαίνεται πως έπεσε πριν από λίγες μέρες η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ζητώντας βοήθεια από φίλους, γνωστούς και ακολούθους της στα social media. Ενώ, ένας θάνατος σόκαρε την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Open!

Ειδικότερα, όπως έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια, εντόπισε έναν λογαριασμό που παριστάνει την ίδια.

Ο λογαριασμός αυτός μάλιστα στέλνει και μηνύματα σε άλλους χρήστες προσπαθώντας να αποσπάσει προσωπικά τους στοιχεία δελεάζοντάς τους με μια σειρά από δώρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου κοινοποίησε τόσο το ψεύτικο αυτό προφίλ όσο και το μήνυμα στον δικό της λογαριασμό ζητώντας από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορές.

Open: Ανακοίνωσε τον χωρισμό η Κατερίνα Καινούργιου!

Μόλις πριν από λίγη ώρα, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» επιβεβαιώθηκε η είδηση για τον χωρισμό που προκάλεσε κανονική ταραχή στην ελληνική showbiz. Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής πως δεν είναι πλέον μαζί με τον σύντροφό της.

Ο λόγος φυσικά για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία χώρισε με τον αγαπημένο της Γιάννη μετά από 9 χρόνια σχέσης.

Η Κατερίνα Ζαρίφη - η οποία σε λίγο καιρό ξεκινάει τη δική της εκπομπή στο Mega - και ο Γιάννης διατηρούν μια πάρα πολύ καλή σχέση και επικοινωνούν συχνά.

Τι τους οδήγησε όμως στην απόφαση να ρίξουν την αυλαία του έρωτά τους;

Όπως γράφει η εφημερίδα Real News που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ για τον χωρισμό, άνθρωποι από το περιβάλλον τους θεωρούν πως έπαιξε ρόλο η καθημερινή τριβή λόγω των εννέα χρόνων που ήταν μαζί.

Ο έρωτας της Κατερίνας και του Γιάννη, ο οποίος είναι εκπαιδευτής σκύλων στο επάγγελμα, «ξεθώριασε» και πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να τραβήξουν ο καθένας τον δικό του δρόμο, κρατώντας το γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Κατερίνα Ζαρίφη από τη μεριά της μίλησε σήμερα στο Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε πως η είδηση αυτή αληθεύει.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν σε ενδιαφέρει καθόλου το δημοσίευμα ότι χώρισα. Για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση, ισχύει, αλλά είμαστε πάρα πολύ καλά», δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share