Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Έσκασε η απόλυτη είδηση στην ελληνική showbiz! Φουντώνουν οι φήμες πως...

Ραγδαίες εξελίξεις!

22 Οκτωβρίου 2020 10:58
Έλενα Τσαβαλιά - Μάρκος Σεφερλής: Έσκασε η απόλυτη είδηση στην ελληνική showbiz! Φουντώνουν οι φήμες πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά, αλλά και αγαπημένα τηλεοπτικά δίδυμα.

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» συνάντησε τους δυο ηθοποιούς κατά την αποχώρησή τους από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και, μεταξύ άλλων, απάντησαν στις φήμες που τους θέλουν να επιστρέφουν τηλεοπτικά αναλαμβάνοντας πρωινή εκπομπή.

Μετά τα ονόματα των Αθερίδη - Καρύδη, αλλά και της Βάσως Λασκαράκη, το δίδυμο Σεφερλή - Τσαβαλιά φαίνεται πως αποτελεί δυνατό χαρτί για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega, με τους δυο τους να σχολιάζουν πως δεν αποκλείεται να τους δούμε τηλεοπτικά τον Φεβρουάριο, παρότι η Έλενα Τσαβαλιά πλέον έχει άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις!

«Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν είμαστε πια…»: Το παραδέχτηκε η Έλενα Τσαβαλιά!

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Open, «Μεσημεριάτικα».

"Ηρθε η στιγμή για να...": Με μια φωτογραφία Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσαν αυτό που όλοι περίμεναν!

Πότε βλέπεις τον Μάρκο;

«Κάθε… όποτε».

Πώς περνάτε καλά οι δυο σας;

«Δεν διασκεδάζουμε μαζί, με την κλασική έννοια, βγαίνουμε σπάνια, γιατί ο Μάρκος είναι εν ενεργεία τη νύχτα κι εγώ είμαι πρωινός τύπος, οπότε δεν συντονιζόμαστε σ’ αυτό το κομμάτι. Περνάμε πολύ καλά μέσα στο σπίτι μας, όποτε βρισκόμαστε ή σε όποια δραστηριότητα του παιδιού μας που είμαστε παρόντες, περνάμε πάρα πολύ καλά. Δεν είμαστε πάρα πολύ μαζί».

Τσαβαλιά Σεφερλής χωρισμός

Επηρεάζεις τον Μάρκο;

«Δεν ξέρω, αυτό που κάνω σίγουρα είναι ότι του λέω τη γνώμη μου. Λέω ό, τι σκέφτομαι, δεν το στρογγυλεύω με ωραίες λέξεις. Πρέπει να του λέω την αλήθεια. Οτιδήποτε του πω, που μπορεί να είναι λάθος, εκείνος θα το φιλτράρει, αλλά θα πιστεύω ότι θα του κάνει καλό και κατ’ επέκταση θα κάνει καλό στο παιδί μου και σε μένα. Συνεπώς, δεν έχω το δικαίωμα να του πω ψέματα».

Τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της εκπομπής σου «Μεσημεριάτικα» ανακοινώθηκε η αποχώρηση σου…

«Δεν έχω να πω κάτι, το θέμα έχει τελειώσει. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Τα παθήματα γίνονται μαθήματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share