Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Είναι άρρωστο να βλέπεις..." -"Βόμβα" του Γιάννη Μπέζου για το Mega

Τι συνέβη με τον ηθοποιό;

22 Οκτωβρίου 2020 08:57

Ήταν δύο χρόνια πριν, λίγο μετά το κλείσιμο του μεγάλου καναλιού όταν ο Γιάννης Μπέζος εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή για να μιλήσει για τα συναισθήματα του απέναντι σε ένα κανάλι αλλά και μια σειρά που τον έκανε ευρέως γνωστό.

"Κοντεύουν 30 χρόνια" είπε ο Γιάννης Μπέζος ο οποίος μαζί με τη Ρένια Λουΐζίδου και τον Βλάσση Μπονάτσο ήταν τα πρόσωπα που είδαμε τελευταία πριν πέσει το ψηφιακό σήμα του MEGA τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 2018, καθώς προβάλλονταν "Οι Απαράδεκτοι".

"Πρέπει να πω ότι βεβαίως αισθανόμαστε όλοι αμήχανα που έκλεισε το Mega, αισθανόμουν χειρότερα όταν ήταν στον αέρα και γινόταν αυτό το άρρωστο. Το οποίο δεν είχε κανένα νόημα. Δηλαδή μια συχνότητα η οποία έπαιζε πράγματα που μας θύμιζαν τα νιάτα μας", τόνισε ο ηθοποιός δίνοντας το έναυσμα για μια νέα αρχή. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός είχε ξεσπάσει, δείτε τις δηλώσεις του.

Κοκάλωσε ο Γιάννης Μπέζος - "Εσύ τι λες; Θα αστειεύεσαι!"

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε πριν λίγες ημέρες, ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος. Ωστόσο, "πάγωσε" με μια ερώτηση που του έγινε στον αέρα της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς όπου πρωταγωνιστεί -δείτε τα νούμερα που σημείωσε-, είπε "Ρώτησα τη Λίτσα Πατέρα και μου είπε ότι η σημερινή μέρα είναι πάρα πολύ δυνατή. Πιστεύεις;".

Ο Γιάννης Μπέζος αρχικά έμεινε άφωνος για δευτερόλεπτα και στη συνέχεια της απάντησε: "Τι να πιστεύω; Τα άστρα; Εσύ τι λες; Πιστεύω τα άστρα; Θα αστειεύεσαι βέβαια! Παρόλα αυτά, γράφω ως θετική την αντίδραση της κα Πατέρα. Αλλά όχι, δεν πιστεύω σε τίποτα από όλα αυτά. Να στο πω ανοιχτά, δεν πιστεύω στ’ αστέρια".

Δείτε το βίντεο:

"Είναι μπουρδολόγοι... τους σιχαίνομαι" - Ξέσπασε ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος ξέσπασε κατά κάποιων συναδέλφων του. Τι είπε ο αγαπημένος ηθοποιός; Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη στο "ΒΗΜΑgazino” και μίλησε για τη σειρά "Παρουσιάστε”, ενώ ξέσπασε κατά ορισμένων συναδέλφων του που παρουσιάζουν τη δουλειά τους ως... παιχνίδι.

Η συνέντευξη του ηθοποιού

Πρωταγωνιστείτε φέτος στη σειρά "Παρουσιάστε”, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 28 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1. Ντύνεστε στο χακί λοιπόν;

Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται σε πρωτογενές σενάριο. Το υπογράφει ο Μάκης Πιτταράς. Ναι, πραγματεύεται καταστάσεις του στρατού, την κωμική του πλευρά, θα έλεγα, με έναν τρόπο που αναγνωρίζεται από τον θεατή, ασχέτως αν έχει ή όχι βιωματική σχέση με αυτόν τον θεσμό. Γιατί οι γυναίκες δεν πάνε στρατό και τελευταία δεν θέλουν να πάνε ούτε οι άντρες. Τον αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ανεξάρτητα που βγάζουν πολεμικές κορόνες αυτό το διάστημα. Η σειρά μας είναι λοιπόν μια καραμπινάτη κωμωδία. Εμπλέκονται δύο στρατόπεδα στη μεθόριο με τη Βουλγαρία και δύο Έλληνες διοικητές εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Στη νέα αυτή σειρά μοιράζεστε την καρέκλα του σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Βογιατζάκη.

Εξ ανάγκης το κάνω. Τι εννοώ; Ο Μιχάλης Βογιατζάκης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Πρόκειται για την πρώτη του σκηνοθεσία, μέχρι τώρα δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Έχουμε αναλάβει λοιπόν διαφορετικούς τομείς, όπως έκανα παλιά και με τον Ανδρέα Μορφονιό. Έχω επάνω μου το κομμάτι της διαχείρισης του κειμένου, το οποίο αλλάζω αρκετά όταν χρειαστεί, τη σχέση με τους ηθοποιούς, την προετοιμασία, αλλά και τη διαχείριση των σχέσεων με τον σταθμό. Ο Μιχάλης έχει αναλάβει το γύρισμα αυτό καθαυτό.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα παραμείνω όσο χρειαστεί. Μετά θα κάνω πίσω. Είναι πολύ κουραστικό πράγμα το γύρισμα. Διάφοροι συνάδελφοί μου μιλούν και δίνουν την εντύπωση ότι όταν εργαζόμαστε κάνουμε την πλάκα μας. Αυτά είναι μπούρδες. Γνωστοί λαϊκισμοί ανθρώπων που τους αρέσει να δημιουργούν κλίμα παιδικής χαράς, κάτι που προσωπικά σιχαίνομαι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share