Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εξιτήριο για το Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

21 Οκτωβρίου 2020 22:29
Εξιτήριο για το Γιάννη Τσιμιτσέλη - Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση λίγο μετά την περιπέτεια που βίωσε στο νοσοκομείο.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Τσιμιτσέλης φοράει μάσκα και πεταλούδα στο χέρι, ενώ στη λεζάντα ζητάει συγγνώμη από τους συναδέλφους του στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», γράφοντας: «Σόρρυ από τους συναδέλφους στο Έλα στη θέση μου που τους κρέμασα».

Ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τον λόγο. Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποβλήθηκε προληπτικά και σε τεστ κορωνοϊού, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

Πηγή: Youweekly.gr

Έξαλλη η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι δηλώσεις του για την πρώην!

Έξαλλη είναι η Κατερίνα Γερονικολού με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη! Οι δηλώσεις του για την πρώην άναψαν φωτιές στην σχέση τους!

Όλοι ξέρουμε ότι η Βάσω Λασκαράκη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη έχουν κάτι κοινό να τους ενώνει για μια ζωή και αυτό είναι το παιδί τους! Και οι δυο έχουν προχωρήσει την ζωή τους αλλά ο ηθοποιός έκανε μια δήλωση για την μητέρα του παιδιού της και αυτό δεν ξέρουμε πόσο άρεσε στην Κατερίνα Γερονικολού!

Βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την σχέση τους αφού και οι δύο έχουν παραδεχτεί ότι είναι μαζί και ανεβάζουν φωτογραφίες! Ακόμα και ταινία γυρίζουν μαζί και αναμένουμε να τους δούμε!

Για την σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, σε παλαιότερη συνέντευξη που έδωσε.

«Δεν έχω λόγο να κρύψω τη σχέση μου με την Κατερίνα. Άπαξ και βγήκαν τα παπαρατσικά δεν θα καθόμουν να παίζω κρυφτό. Σε κάποια φάση είδα ένα αυτοκίνητο να είναι από κάτω παρκαρισμένο αντίθετα στο ρεύμα και λέω στην Κατερίνα ότι μάλλον κάτω πρέπει να είναι φωτογράφος».

Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, είπε:

«Δεν κάνω σύγκριση με τη Βάσω, η κάθε μια έχει το δικό της χαρακτήρα. Και οι δύο είναι εξαιρετικές και χαίρομαι που υπήρξε στη ζωή μου και υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένα πλάσμα εξαιρετικό, σε πολλούς τομείς», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share