Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Ρούλας Κορομηλά

Πάθαμε πλάκα!

21 Οκτωβρίου 2020 18:47
Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό. Τόσο η ευφράδεια του λόγου της όσο και η εντυπωσιακή εμφάνισή της την έχουν κατατάξει δικαίως στο top 10 των Ελληνίδων παρουσιαστριών.

Από τις πρώτες τις εμφανίσεις στο γυαλί είχε ξεχωρίσει για τα καλλίγραμμα πόδια της που θύμιζαν... μοντέλο. Κι όμως, η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι τόσο ψηλή όσο νομίζαμε.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχει ύψος 1,67. Μπορεί να μην είναι δύο μέτρα αλλά σίγουρα είναι μια κούκλα ακόμη και σήμερα. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη αποκάλυψη σχετικά με την παρουσιάστρια που μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ τον κρυφό της γάμο με πασίγνωστο ηθοποιό.

Ρούλα Κορομηλά: Στην αγκαλιά ενός άνδρα - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες

Η Ρούλα Κορομηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Αν και απέχει από την τηλεόραση εδώ και καιρό, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στο Instagram, δείτε μια φωτογραφία που ανέβασε με το "παιδί" της.

Αυτή τη φορά, μάς ταξίδεψε στο παρελθόν και δημοσίευσε μία φωτογραφία της, όπου την κρατάει αγκαλιά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν εκείνη ακόμη παρουσίαζε το επιτυχημένο show, Ciao ANT1.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας να είναι η Ρούλα Κορομηλά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αλλά αν την παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα δείτε στο... παρασκήνιο τη Ζέτα Μακρυπούλια

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία:

Σπαραγμός για τη Ρούλα Κορομηλά - Έχασε ότι πολυτιμότερο είχε

Η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει στην κατηγορία των party animals γι' αυτό και έχει μεγάλη αγάπη για το χώρο της, δείτε εδώ τι κάνει στο σπίτι με το "παιδί" της. Ωστόσο, εκτός από το εντυπωσιακό σπίτι που έχει ως μόνιμη κατοικία μέχρι πρότινος διατηρούσε και μια πολυτελή βίλα στη Μύκονο που αναγκάστηκε να πουλήσει, γεγονός που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα.
Πρόκειται για μια βίλα στην περιοχή Διακόφτης, με εμβαδόν 500τ.μ. Η παρουσιάστρια αγόρασε το εν λόγω εξοχικό το 2000 και αποτελούσε το αγαπημένο της “καταφύγιο”. Ο λόγος που η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε αυτήν την κίνηση ήταν η υψηλή φορολογία και ο ΕΝΦΙΑ που την προβλημάτιζαν ιδιαίτερα.

Ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, είδε το συγκεκριμένο σπίτι κι ενθουσιάστηκε. Μάλιστα, της πρόσφερε 2.300.000 ευρώ προκειμένου να το κάνει δικό του, κάτι που η παρουσιάστρια δέχτηκε. Κάποια από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν ήταν δεσμευμένη, ενώ τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share