Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμπερός γάμος για Σπύρο Παπαδόπουλο - Νικολέτα Κοτσαηλίδου

Εκεί όπου ξεκίνησαν όλα!

21 Οκτωβρίου 2020 12:25
Λαμπερός γάμος για Σπύρο Παπαδόπουλο - Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι γνωστό πως είναι τρελά ερωτευμένος και έχει σχέση τα τελευταία χρόνια με την ηθοποιό Νικολέτα Κοτσαηλίδου!

Η σχέση αυτή φούντωσε πριν από περίπου 4 χρόνια και ένας λαμπερός γάμος ήταν εκείνος που επιβεβαίωσε τις φήμες!

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 η Μαρίνα Ασλάνογλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημοσθένη Πέππα, στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Σκιάθο. Κουμπάροι του ζευγαριού, η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη και ο δικηγόρος Χρήστος Καραμανλής, αδελφικός φίλος του γαμπρού. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από το μυστήριο.

Σπύρος Παπαδόπουλος και Νικολέτα Κοτσαηλίδου είναι ένα από τα ζευγάρια της showbiz που δεν προσπαθούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο γίνεται. Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου έγινε κουμπάρα της καλής της φίλης και ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Στην ουσία σ' αυτόν τον γάμο επιβεβαιώθηκε η σχέση του ζευγαριού!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το σοβαρό τροχαίο και τα κατάγματα - Οι δύσκολες ώρες που δεν έμαθε ποτέ κανείς!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές που μας κρατάει συντροφιά μέσα από την εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" κάθε Σάββατο βράδυ!

Για την ζωή αρκετά περιστατικά έχουν βγει στην φόρα, όπως άλλωστε για κάθε αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία, όπως άλλωστε και η περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει!

Αυτό που ποτέ κανείς δεν έμαθε ήταν ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, πριν από ακριβώς 10 χρόνια και λίγο έλειψε να του στερήσει την ζωή! Ήταν Σεπτέμβριος του 2010 όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον παρουσιαστή και να τον στείλει στο... Ασκληπιείο της Βούλας!

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην Υγειά Μας» έκανε πρόβες στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» και στη συνέχεια πήγε για φαγητό με συνεργάτες του στην Κυψέλη.

Μετά την έξοδο, ο ηθοποιός είχε ξεκινήσει με την μηχανή του για το σπίτι του στη Βούλα, όταν στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μηχανή του ηθοποιού! Ο κ. Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταθέσει όλες τους τις επαγγελματικές υποχρεώσεις για μερικούς μήνες!

Ευτυχώς μετά από χρόνια το τροχαίο αυτό αποτελεί μόνο μια δυσάρεστη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share