Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Ποιος Μάρκος; Ο νέος άνδρας στην ζωή της Έλενας Τσαβαλιά είναι ίδιος ο Σεφερλής!

Το παραδέχτηκε δημόσια!

21 Οκτωβρίου 2020 09:48
Ποιος Μάρκος; Ο νέος άνδρας στην ζωή της Έλενας Τσαβαλιά είναι ίδιος ο Σεφερλής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σελίδα στην ζωή της έχει ανοίξει η Έλενα Τσαβαλιά εδώ και μερικές ημέρες! Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί η Έλενα Τσαβαλιά έχει ανοίξει ένα νέο μαγαζί μαζί με έναν φίλο της ο οποίος είναι ίδιος... με τον Μάρκο Σεφερλή!

Από κοντά φυσικά και ο σύζυγός της, ο οποίος επισκέπτεται όταν μπορεί το μαγαζί, με την ομοιότητα ανάμεσα στους δύο άνδρες να είναι τρομακτική! Μάλιστα η Έλενα Τσαβαλιά πριν λίγες ώρες πόσταρε και μια φωτογραφία μαζί με τον συνεργάτη της, γράφοντας χαρακτηριστικά! "Μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να φοράμε ζακετούλες! Φθινοπωρινή καλημέρα!"

Δείτε την σχετική φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

"Έχουμε πληγωθεί! Πήραμε απόφαση να...": Η φήμη για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά έγινε είδηση

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά πριν αρκετό καιρό, είχαν βρεθεί στο πάνελ του Νίκου Χατζηνικολάου και είχαν μιλήσει για τη σχέση τους, αλλά και για τα επαγγελματικά τους. Τι είχαν αποκαλύψει;

Το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν πώς πέρασαν στην καραντίνα.

“Περάσαμε πολύ καλά γιατί νομίζω ότι κάναμε κάτι πολύ ακραίο, ίσως είμαστε οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση να δούμε ειδήσεις” είπε η Έλενα Τσαβαλιά ξεκινώντας την κοινή της συνέντευξη με τον Μάρκο Σεφερλή στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σεφερλής-Τσαβαλιά

“Και το έκανα γιατί αυτό που θα προβαλλόταν θα ήταν πολεμική ανταπόκριση. Ήταν πόλεμος με ηλεκτρικό, νερό και ίντερνετ” είπε. Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλή δήλωσε ότι είχε την πολυτέλεια να περάσει ώρες με τον γιο του.

“Η καραντίνα νομίζω την αναζωπύρωσε. Πάντα βρίσκουμε τρόπο να αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας αλλά νομίζω ότι αυτή η καραντίνα μας έφερε ακόμα πιο κοντά και τους τρεις. Του δώσαμε και κατάλαβε” είπε εξηγώντας ότι παράλληλα έγραφε ασταμάτητα.

“Ήταν η πρώτη φορά που είχα χρόνο”

Η γνωριμία τους έγινε σε παράσταση στο Μικρό Άλσος. “Ο Μάρκος δε με ήθελε για την παράσταση γι’ αυτό τιμωρήθηκε με τον χειρότερο τρόπο” είπε η Έλενα γελώντας.

Τσαβαλιά - Σεφερλής γάμος

“Δεν ήταν ότι δε μου άρεσε ως ηθοποιός αλλά δεν την ήθελα γιατί έχει τόσο διαπεραστική φωνή! Πού να ήξερα…” είπε ο Μάρκος ενώ και οι δύο παραδέχτηκαν ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο Μάρκος ομολόγησε ότι ήταν και είναι πολύ ντροπαλός γι' αυτό και δεν έκανε το πρώτο βήμα προτού του δώσει η Έλενα το πράσινο φως. Μιας και αναφερθήκαμε στο ζευγάρι, δείτε εδώ τι είχε συμβεί με μια αγωγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share