Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θλίψη για την Βίκυ Καγιά: Η είδηση που την βύθισε!

Τι συνέβη;

21 Οκτωβρίου 2020 08:05
Θλίψη για την Βίκυ Καγιά: Η είδηση που την βύθισε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άσχημες είμαι οι εξελίξεις για το GNTM 3, στου οποίου την παρουσίαση βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έφαγε από το ΕΣΡ πρόστιμο 30.000 ευρώ!

“Στις εκπομπές αυτές υπήρξε εξαιρετικά υποβαθμισμένη ποιότητα προγράμματος και οπωσδήποτε ποιότητα αναντίστοιχη προς την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και τις λοιπές ως άνω διατάξεις”, έκρινε για το “GNTM” το ΕΣΡ, αποφασίζοντας την επιβολή προστίμου ύψους 30.000 ευρώ.

Στην απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια δεν υπάρχει αναλυτική αναφορά για το πως ψήφισαν τα μέλη. Καθώς, το ΕΣΡ, πλέον, δεν καλεί τους δημοσιογράφους σε ενημέρωση, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την υποβολή ερωτήσεων προς την Αρχή, με αποτέλεσμα να μην ενημερώνονται οι πολίτες.

Σάλος με τη Βίκυ Καγιά: Η απαράδεκτη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

Τι σας έχω τι σας έχω; Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ για τους αγαπημένους κριτές του GNTM 3, Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα. Δυστυχώς έκαναν ένα τεράστιο λάθος και το "μάτι" του Vanda's blog τα κατέγραψε όλα!

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου νωρίς το μεσημέρι η παραγωγή του GNTM 3 ταξίδεψε προς την Ελαφόνησο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρω μόνο στο... δείτε τις φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share