Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου μεγάλωσαν και μας συστήνουν τον... έρωτά τους!

Ο λόγος για...

20 Οκτωβρίου 2020 17:43
Οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου μεγάλωσαν και μας συστήνουν τον... έρωτά τους!

Η Μαρία Μπακοδήμου απέκτησε δυο γιους, τον Νικήτα και τον Άρη 17 και 16 χρονών αντίστοιχα, από το γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο - δείτε εδώ τη δημόσια "ερωτική εξομολόγηση" που έκανε στην παρουσιάστρια ο πρώην σύζυγός της. Τα αγόρια είναι δύο κούκλοι που μοιάζουν πολύ με τη μητέρα τους και της έχουν μεγάλη αδυναμία.

Όμως ο μπαμπάς τους απέκτησε ένα ακόμη γιο με τη Σήλια Δραγούνη, τον μικρό Τζο o oποίος πριν λίγο καιρό είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 10 του χρόνια, με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του να είναι εκεί και να του εύχονται με πολλή αγάπη.

Ο Άρης Αργυρόπουλος ανέβασε στο Instagram του μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζονται και οι τρεις μαζί με τη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αδελφούλη, ότι επιθυμείς».

"Το έχω το θεματάκι μου με τις..." - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2night show" βρέθηκε πριν λίγο καιρό η Μαρία Μπακοδήμου και εκτός από την εμπειρία της ως κριτής στο J2US μίλησε και για τις σχέσεις της, κάτι το οποίο αποφεύγει. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκαν τα άτομα που θα συμμετέχουν αυτή τη σεζόν στο J2US και φυσικά η Μαρία Μπακοδήμου δεν θα λείπει από την κριτική επιτροπή.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως η επιτυχημένη παρουσιάστρια έδειχνε λαμπερή και ευτυχισμένη και θεώρησε πως σε αυτό έχει συμβάλει κάποιος άντρας. Η παρουσιάστρια τότε πήρε το θάρρος να μιλήσει για τις προσωπικές της σχέσεις πετώντας την "καυτή" ατάκα "δεν με λες και γαμοπετυχημένη".

«Κάποιος άνθρωπος σου το βγάζει αυτό δεν γίνεται, επέμεινε ο παρουσιαστής με τη Μαρία Μπακοδήμου να ξεκαθαρίζει: "Εγώ πάντως αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Όταν με ρωτάνε για τις σχέσεις μου, νιώθω πάρα πολύ αμήχανα. Είναι το αδύνατό μου σημείο. Με τις σχέσεις δεν τα πάω καλά. Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου κρατήσανε τέσσερα χρόνια. Συνήθως είναι ωραία στα δύο χρόνια και μετά μου παίρνει άλλα δύο να δω πόσο το αντέχω, πόσο με αντέχει, τι γίνεται γενικά. Το έχω το θεματάκι μου με τις σχέσεις. Δεν μπορώ τη δέσμευση και γι’ αυτό δεν προχωράω στο να συνδεθώ με τον άλλον βαθιά. Δεν είμαι γαμοφοβική αλλά δεν είμαι και γαμοπετυχημένη. Δε θέλω να ξαναπαντρευτώ".

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Μαρίας Μπακοδήμου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share