Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρίγη συγκίνησης με την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Στιγμές χαράς για το ζευγάρι

Μια σπουδαία κίνηση από τους διαδόχους

20 Οκτωβρίου 2020 13:42
Ρίγη συγκίνησης με την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Στιγμές χαράς για το ζευγάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στιγμές χαράς ζουν η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, με το ζευγάρι να προκαλεί ρίγη συγκίνησης με μια υπέροχη κίνησή του, που σκόρπισε παντού χαμόγελα, ενώ πρόσφατα υπήρξε μια «παγωμάρα» με την πρώτη να βλέπει το σύζυγό της... με άλλη γυναίκα.

Οι διάδοχοι του θρόνου, συγκεκριμένα, έκαναν τηλεδάσκεψη με ένα σχολείο στο Ισλαμαμπάντ, έναν χρόνο μετά την επίσημη επίσκεψή τους στο Πακιστάν. Τον Οκτώβριο του 2019, συγκεκριμένα, το ζεύγος είχε επισκεφθεί επισήμως για ορισμένες μέρες την χώρα. Έναν ακριβώς χρόνο μετά το ταξίδι αυτό, είχαν την ευκαιρία μέσω της τηλεδιάσκεψης αυτής να μιλήσουν με τους καθηγητές, προκειμένου να μάθουν το τι συνέπειες είχε στην εκπαιδευτική διαδικασία και όχι μόνο η πανδημία του κορωνοϊού. Τα δε παιδιά ήταν απόλυτα χαρούμενα που τους έβλεπαν, παίζοντας Pictionary μαζί τους.

Ήταν, μάλιστα, οι μαθητές εκείνοι, που έπρεπε να κάνουν το ζευγάρι να μαντέψει το τι περιείχε κάθε ζωγραφιά τους. «Είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι κι αν ζωγραφίσετε, σας αρέσει να το κάνετε;», τους είπε ο Ουίλιαμ, με μία μαθήτρια να απαντά πως λατρεύει αυτό το χόμπι και την Κέιτ να αστειεύεται μπροστά στο σύζυγό της, λέγοντάς του πως από την πλευρά του δεν έχει… εξασκηθεί καλά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Πακιστάν, οι διάδοχοι είχαν περάσει από ένα σχολείο κι ένα ορφανοτροφείο, που έχει τη στήριξη των παιδικών χωριών SOS. Ο ίδιος οργανισμός, μάλιστα, βοήθησε μαθητές και καθηγητές στη μάχη έναντι του κορωνοϊού με ειδικά σεμινάρια από γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ το ζευγάρι ήταν ενήμερο για το εν λόγω γεγονός, μην κρύβοντας την ικανοποίησή του στη διάρκεια της τελευταίας τηλεδιάσκεψης.

Οι μαθητές, μάλιστα, παρουσίασαν στους Κέιτ και Ουίλιαμ έργα τους, τα οποία έδειχναν το πώς θυμούνται την περσινή επίσκεψή τους, έχοντας μεταξύ άλλων ζωγραφιές και βραχιολάκια φιλίας, μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό, που είχαν νιώσει τότε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share