Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

The Bachelor: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Παναγιώτη Βασιλάκου - Όταν χόρευε ημίγυμνος σε μπάτσελορ γάμου (Video)

Πικάντικες αποκαλύψεις

20 Οκτωβρίου 2020 13:23
The Bachelor: Το «αμαρτωλό» παρελθόν του Παναγιώτη Βασιλάκου - Όταν χόρευε ημίγυμνος σε μπάτσελορ γάμου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «αμαρτωλό» παρελθόν του περιζήτητου εργένη του The Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, έρχεται στο φως, ο οποίος πριν 5 χρόνια χόρευε ημίγυμνος στο μπάτσελορ του γάμου της Μελίνας Μακρή, όπως αναδείχθηκε από το την εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε». Με τον Alpha να παίρνει μία απόφαση-σοκ για το ριάλιτι!

Δείτε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ:

The Bachelor: «Σεισμός» με τις ερωτικές συνευρέσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου - Η αλήθεια για τις «καυτές» σκηνές

«Σεισμό» έφερε στο «The Bachelor» η τελευταία αποκάλυψη για τις ερωτικές συνευρέσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου, με την αλήθεια να αναφέρεται για τις «καυτές» του σκηνές με τις παίκτριες.

Συγκεκριμένα, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor, η Έλενα Μπάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές του ριάλιτι του έρωτα του ALPHA.

Ήταν χωρίς αμφιβολία, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του ριάλιτι και το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την αποχώρησή της είχε να πει πολλά, ενώ έγινε μια ανατροπή με τις παίκτριες του τελικού.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο να έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποια παίκτρια.

«Αυτό που θέλω να πω, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά για το Bachelor… Δε ξέρω τι περίμενε να δει ο κόσμος. Το Bachelor παίζει σε πολλές χώρες με πολύ μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα στην Ελλάδα έγινε μια πάρα πολύ φιλότιμη προσπάθεια και πολύ καλή παραγωγή. Και επίσης δεν θεωρώ πως ευτέλιζε τη γυναίκα, όπως έχω ακούσει.

Ένιωσα πως είμαι στο σχολείο και προσπαθώ να διεκδικήσω τον ίδιο άντρα με μια συμμαθήτριά μου. Ο έρωτας είναι κάτι τόσο αγνό και ωραίο. Σαφώς δεν υπήρχε μέσα ερωτική επαφή και το γνωρίζουμε όλοι. Ήταν πιο ρομαντικό, πιο αυθεντικό» είπε η Έλενα Μπάση.

The Bachelor spoiler: Αυτές είναι οι τρεις παίκτριες που φτάνουν στον ημιτελικό (Video)

Τα γυρίσματα του ριάλιτι του Alpha «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να φορά το κοστούμι του πρώτου Έλληνα Bachelor, σε μια προσπάθεια να βρει τον έρωτα, φτάνουν στο τέλος τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα του ημιτελικού του Bachelor, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκαν και οι τρεις φιναλίστ παίκτριες που θα διεκδικήσουν την πρωτιά.

Στο επεισόδιο του Bachelor της Παρασκευής (16/10) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε καβγάδες, κλάματα και την αποχώρηση της 38χρονης τραγουδίστριας Έλενας Μπάση. Λίγο νωρίστερα έφυγε οικειοθελώς από το παιχνίδι κλαίγοντας γοερά και η Μαγδαλήνη, η οποία ένιωσε ότι ο Παναγιώτης αδιαφορεί για εκείνη και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. Η Έλενα Μπάση δήλωσε ότι πιστεύει ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα ταίριαζε με τη Σία, όμως τα spoiler λένε άλλα.

Σήμερα, λοιπόν ξεκινούν τα γυρίσματα του ημιτελικού του Bachelor και οι τρεις φιναλίστ είναι η Αντζελίνα, η Βίβιαν και η Νικόλ. Οι δύο παίκτριες του τελικού θα ταξιδέψουν στη Μάνη, τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου, ένα βήμα πριν τον τελικό του «The Bachelor».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share