Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Διαστάσεις... γηπέδου η πισίνα στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Δε φαντάζεστε

Φωτογραφία - ντοκουμέντο

20 Οκτωβρίου 2020 10:04
Διαστάσεις... γηπέδου η πισίνα στο σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Δε φαντάζεστε

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει στο σπίτι τους, τον δικό τους προσωπικό παράδεισο, μέσα στον οποίο έχουν μια τεράστια πισίνα που έχει διαστάσεις... γηπέδου.

Οι δυο τους, όταν θέλουν να χαλαρώσουν από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και γενικά από τα φώτα της δημοσιότητας απολαμβάνουν τις ομορφιές του κήπου τους. Όταν έχει, μάλιστα, καλό καιρό λατρεύουν να κάνουν οικογενειακές βουτιές στην πισίνα, με τα παιχνίδια να μην έχουν τέλος -δείτε εδώ τι έκανε ο τραγουδιστής με το γιο του-.

Ωστόσο, τώρα που χειμώνιασε, η Κάτια Ζυγούλη, όπως μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει την πισίνα από μακριά.

Δείτε την ανάρτησή της:

Χωρίζουν Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη; Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο του ζευγαριού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε πέσει πέρσι η είδηση ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χωρίζουν! Το αγαπημένο ζευγάρι, φημολογείται ότι παίρνει διαζύγιο και εγώ στο Vanda's blog σας έχω όλο το παρασκήνιο!

«Πέφτουν τίτλοι τέλους, είναι οριστικό» άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά -που ξέρετε πως τα πιάνουν όλα- και αποφάσισα να ψάξω το θέμα από όλες τις πλευρές!

Φυσικά, για όλα όσα θα σας πω έχω στοιχεία και αποδείξεις! Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς, όπως και όλα τα ζευγάρια άλλωστε, πέρασαν μια κρίση! Λίγο η καθημερινή τριβή, λίγο τα παιδιά, λίγο το άγχος της δουλειάς... ε δεν ήθελε και πολύ!

Υπήρξαν λοιπόν μέρες με ένταση και πολύ στρες! Το στρες, φυσικά, φέρνει και καβγάδες οι οποίοι όντως υπήρξαν όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Ωστόσο, και κρατήστε το αυτό που σας λέω,το ζευγάρι παρά τα όσα ακούγονται δεν χωρίζει! Ούτε οι φήμες για διαζύγιο ευσταθούν ούτε τίποτα από αυτά! Μάλιστα πρόσφατα η Κάτια ανακοίνωσε και το νέο μέλος της οικογένειας.

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε να έχουν χωρίσει, λίγο μετά τον γάμο τους που έγραψε ιστορία;

«Είναι πολύ ερωτευμένοι, αγαπημένοι και διανύουν την καλύτερή τους φάση! Δεν ασχολούνται με κακεντρέχιες και τα όσα ακούγονται δεν τους αφορούν» ανέφερε στο Vanda's blog πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού και έβαλε ταφόπλακα στις φήμες! Όχι τίποτα άλλο, να σκάσουν και οι εχθροί τους! Γιατί οι φήμες, αγαπημένοι μου, δεν βγαίνουν τυχαία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share