Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψε επιτέλους τη μεγάλη του αγάπη ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Έμειναν όλοι «κάγκελο»

Όλα όσα είπε στον αέρα

19 Οκτωβρίου 2020 17:38
Αποκάλυψε επιτέλους τη μεγάλη του αγάπη ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Έμειναν όλοι «κάγκελο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έμειναν όλοι «κάγκελο» με την αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου στον αέρα, με τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή να μιλά για τη μεγάλη του αγάπη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος, έχοντας αποδείξει γιατί είναι μαχητής ζωής, δεν έκρυψε στην τελευταία εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» τη μεγάλη του αδυναμία στη Μελίνα Ασλανίδου, πραγματοποιώντας για χάρη της ένα εξαιρετικό αφιέρωμα το περασμένο Σάββατο (17/10).

Μαζί της συνέπραξαν με ξεχωριστές ερμηνείες και αγαπημένες επιτυχίες οι Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Θεοφάνους, Γλυκερία, Βασίλης Σκουλάς, Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, Πέννυ Μπαλτατζή, Κώστας Αγέρης και Γιάννης Γρόσης.

Στην παρέα βρέθηκαν επίσης φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της απολαμβάνοντας και διασκεδάζοντας με αυτό το εξαιρετικό αφιέρωμα.

Ανάμεσά τους οι Ηλίας Μπενέτος, Άλκης Κούρκουλος, Λάκης Γαβαλάς, Γιώργος Αγγελόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Σάννυ Μπαλτζή, Ράνια Κωστάκη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Θεοχάρη, Βασίλης Γιακουμάρος, Τάσος Ντούγκας, Μαίρη Καρατζαφέρη και Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Ένα επεισόδιο γεμάτο με υπέροχες μελωδικές συνεργασίες, με τη σφραγίδα της Μελίνας Ασλανίδου, που απέδειξε γιατί είναι τόσο αγαπητή και δημοφιλής.

Εφιαλτικές στιγμές για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Άσχημα είναι τα νέα που έσκασαν για τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Τι συμβαίνει με τον αγαπημένο παρουσιαστή της ψυχαγωγικής εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά":

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, χθες μας... καλησπέρισε στη δεύτερη εκπομπή της σεζόν και μας κράτησε συντροφιά. Ωστόσο, τα νούμερα που σημείωσε, σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, δεν ήταν και τόσο καλά.

Ειδικότερα, η εκπομπή του σταθμού σημείωσε 13,1% στο δυναμικό κοινό με αποτέλεσμα να βγει τρίτη στο γενικό πίνακα της prime time ζώνης. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα νούμερα που είχε κάνει στη πρεμιέρα, ήταν λίγο πιο υψηλά. Δείτε τα νούμερα για τα υπόλοιπα προγράμματα παρακάτω:

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 9
  • ALPHA: Τέντι μπόι αγάπη μου 12,4
  • STAR: Ζοούπολη 14,1
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 13,1
  • OPEN: J2US 15,6
  • Mega: Μια ζωή την έχουμε 6,5
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share