Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά: Το ψέμα με το «βελούδινο» διαζύγιο και η διεκδίκηση της Φαίης!

Όλη η αλήθεια στην φόρα!

19 Οκτωβρίου 2020 13:25
Διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά: Το ψέμα με το «βελούδινο» διαζύγιο και η διεκδίκηση της Φαίης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το διαζύγιο Γιώργου Λιάγκα - Φαίης Σκορδά έχουν γραφτεί πολλά! Η αποκάλυψη που θα κάνω αφορά στο πρώην παντρεμένο ζευγάρι την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Θα ξεκινήσω με την είδηση και μετά θα μπω στην ουσία του ρεπορτάζ. Το «βελούδινο» διαζύγιο της Φαίης και τους Γιώργου, όχι μόνο δεν ήταν βελούδινο αλλά κινδυνεύει να μετατραπεί σε «πόλεμο των Ρόουζ». Για όσους έχουν δει την ταινία καταλαβαίνουν ότι ο τίτλος που βάζω είναι μεν υπερβολικός, γιατί η Φαίη και ο Γιώργος σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον αλλά… ο τίτλος, δημοσιογραφική άδεια, δίνει μια εξήγηση ότι το πρώην ζευγάρι πλέον όχι μόνο δεν λέει ούτε «καλημέρα» αλλά μιλάνε μεταξύ τους μέσω δικηγόρων.

Είναι δε τόσο άσχημες οι σχέσεις τους που ακόμα και η τυπική συνεργασία που πρέπει να έχουν, λόγω του ότι είναι σε ένα μεγάλο κανάλι, δεν υφίσταται! Το «βελούδινο» διαζύγιο που θέλανε να περάσουν προς τα έξω, ήταν μία ψεύτικη είδηση γιατί με αυτό τον τρόπο ήθελαν να προστατέψουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και ακεραιότητα. Θεώρησαν τότε πριν ένα χρόνο, ο Γιώργος και η Φαίη, ότι το διαζύγιο έπρεπε να περάσει αναίμακτα στην κοινή γνώμη για να μην στιγματιστούν όπως παλιότερα είχε στιγματιστεί ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελένη Μενεγάκη που έφτασαν στα δικαστήρια για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές.

Και τώρα θα μπω στο ζουμί της είδησης και θα σας αποκαλύψω ότι… ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αν τις επόμενες ημέρες οι διαπραγματεύσεις των δικηγόρων τους δεν έχουν αποτέλεσμα, θα λύσουν το θέμα της κοινής περιουσίας που αποκτήθηκε μετά τον γάμο τους στα ελληνικά δικαστήρια. Συγκεκριμένα, πηγές του Youweekly.gr, λένε ότι το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με τα σπίτια που αποκτήθηκαν μετά τον έγγαμο βίο της Φαίης και τους Γιώργου. Η αλήθεια είναι ότι και το σπίτι, στην Βούλα, αλλά και η εξοχική κατοικία στην Τήνο είναι και τα δύο γραμμένα στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα. Η Φαίη υποστηρίζει όμως ότι αυτά τα δύο σπίτια ήταν στο όνομα του Γιώργου Λιάγκα, διότι η ίδια ταυτόχρονα είχε στην ευθύνη της όλο τον οικογενειακό προγραμματισμό και προϋπολογισμό προκειμένου ο Γιώργος να πληρώνει για τα δάνεια αυτών των σπιτιών.

Αποκαλύπτω εδώ ότι η Φαίη Σκορδά ζητά από τον πατέρα των παιδιών της, τον Γιώργο Λιάγκα, ένα πολύ απλό πράγμα, να γραφτούν τα σπίτια στα παιδιά τους και να έχει ο Γιώργος, μέχρι τα παιδιά να ενηλικιωθούν αλλά μέχρι τον θάνατο του, την επικαρπία! Προσέξτε! Αυτό ακριβώς ζητούσε και ο Γιάννης Λάτσιος από την Ελένη Μενεγάκη. Στην συγκεκριμένη υπόθεση, να σας θυμίσω, όπως είχαμε αποκαλύψει παλιότερα, ότι το δικαστήριο έχει ορίσει ειδικό τεχνικό εμπειρογνώμονα προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο, αυτά που ισχυρίζεται ο Γιάννης Λάτσιος είναι αληθή. Σας ενημερώνω λοιπόν για εσάς που παρακολουθείτε το blog μου, πως αν δεν τα βρουν η Φαίη και ο Γιώργος μεταξύ τους το θέμα θα πάρει το δρόμο του στις δικαστικές αίθουσες και θα έχουμε μία επανάληψη του story Μενεγάκη – Λιάτσιου, σε νέα μορφή Φαίης – Γιώργου.

Η άποψη μου… Σαν γυναίκα και σαν δημοσιογράφος, θεωρώ ότι όταν ένα ζευγάρι χωρίζει και τα παιδιά μένουν με την μητέρα τους είναι υποχρεωμένος ο πατέρας να τους παρέχει όλα εκείνα τα μέσα για να έχουν μία ζωή άνετη και σωστή. Το γεγονός ότι η Φαίη Σκορδά φεύγει από το σπίτι της επειδή το σπίτι ανήκει στον Γιώργο Λιάγκα, αυτό για εμένα λέει πολλά. Δεν ξέρω τις σχέσεις των δύο ανθρώπων ούτε το πως χώρισαν, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν δύο παιδιά στην μέση όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share