Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Απαγωγή θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Οι δραματικές ώρες στα χέρια των απαγωγέων

Τραγικές στιγμές!

19 Οκτωβρίου 2020 08:43
Απαγωγή θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη: Οι δραματικές ώρες στα χέρια των απαγωγέων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λεπτό προς λεπτό το πώς έζησε την απαγωγή του καλού του φίλου, αδελφού του, όπως τον αποκάλεσε Μανώλη Καραμολέγκου περιέγραψε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή του πως άφησε στην άκρη την ιδιότητά του και πήγε στο σπίτι του φίλου του Μανώλη Καραμολέγκου. «Και έζησα μαζί με την Ολυμπία και τον Ηλία, τη γυναίκα του και το γιο του και κάνα δυο-τρεις φίλους που συμπαραστάθηκαν πάρα πολύ, την όλη ιστορία, μέχρι τη λήξη της και το αίσιο τέλος! Για μένα ήταν μια διαδικασία, που ξέχασα ότι είμαι δημοσιογράφος», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, όμως, δεν έμεινε εκεί αλλά προχώρησε και σε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς βίωσε η οικογένεια του αρτοβιομήχανου την περιπέτειά του.

Απαγωγή θρίλερ για τον Γιώργο Παπαδάκη

Οπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος η οικογένεια του Καραμολέγκου είχε νησυχήσει τόσο πολύ που ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι το βράδυ και «παρακαλάγανε μέχρι τις 09:00 το πρωί, να είναι απαγωγή!». «Τα μόνα που μπορώ να πω, είναι ότι η στιγμή που πήρε πια ο αστυνομικός υπηρεσίας από το τμήμα της Κερατέας και της είπε ότι τελείωσε η όλη ιστορία, η γυναίκα του δεν το πίστευε», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τέλος, ο δημοσιογράφος απαντώντας σε ερωτήματα που ευλόγως τίθενται, δηλαδή γιατί δεν είχε φρουρά ο αρτοβιομήχανος, ανέφερε πως ο κ. Καραμολέγκος είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. «Δεν ήταν ο bon viveur επιχειρηματίας. Δεν είχε φρουρά και οδηγό. Ενας απλός και καθημερινός άνθρωπος είναι, και λίγα λέω!», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθσε πως ο αρτοβιομήχανος μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής του, «παρακαλούσε τους αστυνομικούς, ο απαγωγέας του να αντιμετωπιστεί επιεικώς, γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, ένα λάθος έκανε».

"Ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην..." - Σούσουρο με αυτή την ατάκα

Κανονικό "σούσουρο" επικράτησε με την ατάκα που είπε σε μία συνέντευξή του ο Νίκος Μουτσινάς για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τον Γιώργο Παπαδάκη, τονίζοντας πως πρόκειται για δύο πρόσωπα πολύ ξεχωριστά για την ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και αναφέρθηκε στην πιο ηχηρή απουσία από την ελληνική τηλεόραση που δεν είναι άλλη από αυτή της Ελένης Μενεγάκη. Μεταξύ άλλων, εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που αποτελεί ορόσημο για την τηλεόραση, όπως ακριβώς και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γιώργος Παπαδάκης - Ελένη Μενεγάκη

Είναι αισθητή η απουσία της Ελένης Μενεγάκη από τα τηλεοπτικά μας δρώμενα;

"Είναι σαν από την τηλεόραση να έβγαλες το "Τ"! Είναι κάποιοι άνθρωποι, και ο Γιώργος Παπαδάκης ανήκει στην κατηγορία αυτή, οι οποίοι είναι στυλοβάτες του συστήματος. Φεύγοντας, λοιπόν, ξεκινάει μια άλλη εποχή, που αφήνει χώρο να δημιουργηθούν καινούρια πράγματα. Είναι και καλό και κακό." Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Παπαδάκη, δείτε εδώ μια αποκάλυψη που έγινε στο πλατό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share